| Bogdim0t a întrebat:

Vi se pare normal ca un sportiv să se retragă din sportul pe care-l practica dar după câteva luni să revină? Sunt cam în aceeași situație și plănuiesc să mă întorc, îmi este dor de antrenori și toate momentele frumoase pe care le-am avut acolo... (Am explicat de ce m-am lăsat la o altă întrebare pusă de mine)

Răspuns Câştigător
| Mirel4412 a răspuns:

Nu stiu daca e normal sa se retraga cateva luni fara motive bine intemeiate(accidentari, probleme personale), daca ti place ceea ce faci nu se pune problema sa renunti sau nu, pur si simplu o faci de placere. Poate tie ti-a fost impus judo-ul de catre parinti si nu ti place asa mult, sau nu stiu ce sa zic. Parerea mea e sa fe intorci inapoi, la 13 ani e destul de bine sa te apuci de un sport, nu e deloc tarziu.
Daca ti place mult o sa inveti foarte repede.

13 răspunsuri:
| AnastasiaK a răspuns:

Nu e ca și când vorbim de sportivi de înaltă performanță aici.

Sunt pline sălile de copii ca tine care se lasă o lună, se mai întorc două, se mai apucă de un sport, se mai lasă, mai fac un sport în paralel etc. Nu e nimic ieșit din comun și nu îi pasă nimănui în mod special, doar ție pe plan personal si celor apropiați ție.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu mi se pare normal si nu te astepta ca antrenorii sa sara in sus de bucurie, pentru cineva care a abandonat sportul asta, dar acum pretinde ca-l iubeste si vrea inapoi.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu are importanță cum ni se pare nouă, normal sau anormal. Dacă te reprimește, pentru tine e normal.

| johnnny123 a răspuns:

Ai făcut 6 luni de judo și te-ai lăsat... Nu ești tocmai un "sportiv", și cu atât mai puțin un sportiv de performanță.

Ceea ce ai făcut tu se numește "inițiere în judo" și este un moft, nu o carieră sportivă serioasă.

Și care sunt momentele alea frumoase de care ți-e dor?
Astea?:

" în 6 Martie | Bogdim0t a întrebat:
mă loveam mai în fiecare zi și unii copii de acolo erau foarte, foarte aroganți. vă dați seama că acolo a fost atât de jenant știind că, copii cu care nu colaboram erau acolo. Toate bune până când au început vorbele urâte la adresa mea, uneori lovituri și fără motiv. "

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Si sportivul este o persoana libera. Cere-ti scuze si recunoaste ca a fost o greseala. Daca te accepta bine, daca nu incearca alt club in cazul in care nu ai un contract cu clubul pe care l-ai parasit.

| Frank51 a răspuns:

Și locul acela este unic în lume?

| sierra1 a răspuns:

La treișpe ani nu te-ai retras ci n-ai mai avut chef să mai mergi, așa-i?

te reapuci dacă iți revine cheful, apropo, ți-a revenit?

| Bogdim0t explică (pentru Mirel4412):

M-am lăsat și din câteva motive medicale + eram foarte stresat cu școala (chiar era agitație cu profesorii și în general orarul era făcut vraiște până s-a făcut unul definitv, abia în sem al 2-a) dar nu vrusesem să mă las, dar mi-am dat seama că dacă nu mă las o perioadă nu rezolv nimic. Vreau să mă înscriu din nou + că nu am uitat toate mișcările, adică dacă îmi spui să-ți arăt prizele sau prinderile la pământ ți le arăt fără problemă, oricum vă mulțumesc mult pentru răspunsuri, chiar m-au ajutat! ❤️

| Bogdim0t explică (pentru sierra1):

N-avem de ales, dacă aveam de ales nu mă lăsam de la început, de ce crezi că vreau să mă reapuc? Dacă n-avem chef, nici acum nu mă reapucam

| Bogdim0t explică (pentru Frank51):

Nu, în niciun caz dar mi-ar fi greu și mie, și antrenorului să se obișnuiască cu mine. Antrenorul vechi a văzut că sunt capabil să mă apuc de judo la 13 ani având în vedere că majoritatea echipei avea copii care făceau judo de la 6-5 ani. Și nu am multe alte opțiuni de cluburi de judo la mine în oraș...

| Bogdim0t explică (pentru johnnny123):

Am scris doar despre partea negativă acolo și îmi cer scuze... N-am povestit de concursurile câștigate sau de alte momente frumoase dar cu toate astea dacă chiar îmi place un sport, nu bag in seamă opinia altora

| Bogdim0t explică (pentru AnastasiaK):

Mă referam că voiam să știu dacă mai are rost să încerc să mă reînscriu sau să las baltă?

| AnastasiaK a răspuns (pentru Bogdim0t):

Pai depinde ce vrei tu laughing Ti-am zis, mai mult ca sigur antrenorului (lui Sensei altfel spus) ii e indiferent daca esti sau nu acolo. Posibil să te fi uitat chiar. Deci daca problema ta e daca te mai primeste sau nu, răspunsul e 99% da.