Ba da ai tai cum te pot tine asa cu atata mancare? mananca si tu mai putin de 3 ari pe zi si exceptonal cate ceva intre mase(la 8-8:30 sa mananc ca si de mai bant nu as manca ma)
Pana si sugarii mananca mai rar!
Si...am o mare nelamurire: cum naiba dormi noaptea dupa 1 1/2 l de lapte? Dormi in pat, sau pe tron?
Dar nu a precizat nici un sport cooopile! Dumnezeule, vaaaiii!
Precizeaza si tu inaine ce sport sa nu mai apare atatea dubii ca e prea mult,, 3 mese pe zi in culturism nu exista daca vrei sa cresti in masa musculara,, daca ai pute sa mananci asa zilnic mi se pare destul de ok acest program de alimentatie.
Pentru astia de sus : Daca nu va prindeti despre ce sport e vorba mai bine nu mai comentati dracu.
Sa revenim la topic :
Alimentatia e foarte bine pusa la punct. Iti mai ramane sa te odihnesti cum trebuie si sa te antrenezi asemenea si clar vei avea rezultate.
O intrebare am : La 1 litru de lapte ai 32 grame proteine.
La 1 litru jumatate ai 48 grame proteine si din cate stim la o masa corpul asimileaza undeva la 35 grame proteine. De aceea alea 13-15 grame probabil nu le mai obtii si sa nu bei laptele ila degeaba. Am luat valorile astea tinand cont ca la 100 litri ai 3.2 grame.
Si eu am cam aceeasi alimentatie, bag de luni pana vineri in fiecare seara cam 1 litru - 1 litru 200 de lapte si se doarme foarte bine, aviz ardnaxur.
Cipi1212 întreabă: