| joe2011 a întrebat:

Vreau cele mai rapide metode de crestere musculara nu conteaza reactii adverse sau alte chestii din astea, doar metodele, de restul am eu grija

9 răspunsuri:
| klau95 a răspuns:

Poi i-ati gantare+haltare grele sa faci abia 5 repetarii.Sau du-te la sala si iti recomanda antrenoru ceva cat mai dificil pentru a creste in masa. I-ati suplimente nutritive, Proteine artificiale, creatina+aminoacizi si niste steroizii laughing
Dar sa stii ca daca ai avea vointa vei progresa rapid si fara porcarii.

| SpaNu88 a răspuns (pentru klau95):

Apa de ploaie!
Cum sa ii recomanzi steroizi cand nici macar nu stii ce varsta are!
Dar tu banuiesc ca inca nu ai trecut de 18!?! abtine-te

| klau95 a răspuns (pentru SpaNu88):

A zis cu reacti adverse. da ai ghicit fac 17 in aprilie. Orcum am zis in gluma si daca vrea cele mai rapide metode..cam astea sunt.

| SpaNu88 a răspuns:

Vrei imposibilul, nu exista ceea ce vrei tu!

| nesuferit a răspuns:

Nu exista rapid cand vine vorba de masa musculara, exista ambitie, compromis motivatie...

| Robertty a răspuns:

Creatina plus sala si te faci cat muntele dar pe la vreo 30 de ani sa nu te ei de mine ca ti-am recomandat creatina!

| ionutzicamariuca24 a răspuns:

Daca iti permiti angajeaza un antrenor personal care sa nu te lase in pace dar trebuie sa iti doresti cu adevarat pentru ca alt fel te lasi dupa primele 2 zile.credema am incercat sa slabesc si voiam sa o fac intr-o luna(10 kg) nu m-am lasat si-o am reusi dar iti trebuie catva banuti ca sa il platesti!

| iam2good2u a răspuns:

Steroizi plus sala

| BOBO_4099 a răspuns:

Naposim