| Ionicka a întrebat:

Vreau sa am si eu un abdomen plat...am 'sunculita' in zona aia deasupra bazinului (daca intlegeti ce vreau sa zic) si 'aripioare'. Daca fac abdomene,de alea obisnuite, cate 100 pe zi, o sa se tonifieze muschii si voi scapa de 'aripioare'?

7 răspunsuri:
| Vanqu1sh a răspuns:

100? Glumesti laughing? 15 minute de abdomene pe zi, cat mai mult posibil in alea 15 minute, eventual poti sa faci si alte exercitii.

| Matrixy a răspuns:

Fara exercitii cardio nu poti sa-ti faci un abdomen plat. Trebuie sa tii o dieta stricta, sa dormi cit mai mult, iar din cind in cind fa si citeva exercitii pentru abdomen.

| Alexxandraanna a răspuns:

Nu, nu este. In primul rand trebuie sa ai o alimentatie corecta si sa te apuci de orice activitate fizica intensa ( ex. Alergatul), iar in al doilea rand trebuie sa faci exercitii fizice pentru tonifierea musculaturii( nu doar abdomene). Aceste exercitii le poti gasi si pe net.

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

100 de abdomene obisnuite:O, Doar iti fortezi muschi pentru nimic incepe cu 30 in prima zi apoi 30 in a doua fa si ceva flotari, genoflexiuni sunt cele mai cunoscute si mai eficiente. Daca vrei intru scurt timp foloseste sau uitate pe NeT ABdomen 6-8 pack. BafTa.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Vanqu1sh):

De fapt, poate sa nu faca DELOC abdomene.

abdomenele nu te ajuta sa dai jos "sunculita"

| SiLaS a răspuns:

Abdomenul plat se da jos din alimentatie, nu neaparat cu exercitii.

| Ioana1995HiDb a răspuns:

Hey. Iti sugerez sa faci de ex. : 10 abdomene azi, maine 15, poimaine 20 si tot asa, daca faci direct 100 o sa ai febra musculara, uite un site cu mai multe exercitii pentru. abdomen : http://www.skinnymom.com/2015/01/06/7-exercises-that-rock-my-core/#/1