| Ioan489 a întrebat:

Vreau sa cumpar un joc de Dart ( din acele cu sageti happy ), un joc la 20 lei ar fi bun ( profesionist )? Care este diferenta dintre un joc profi? Ce il face mai bun ( sagetile, materialul din care este confectionat tabla )?

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La 20 lei iei unul pentru copii, la unul profi numai sagetile sunt 150 lei

| Ioan489 explică (pentru suntserios):

Ca pachet intreg, la ce pret ar veni ( nici chiar profi dar sa-si faca treaba )? Un link ar fi de ajutor.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vezi la decathlon, gasesti la toate preturile

| Ioan489 explică (pentru suntserios):

Care este diferenta dintre o sageata profi si una care se da la versiunile de dart mai ieftine ( unele facute din plastic cu sageata cu tot )?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Ioan489):

Nu ma pricep eu la jocul asta, dar cele ieftine sunt din platic usor de le ia vantul, cele profi sunt grele, arodinamice si din ceva material mai bun facut varful

| AFR81 a răspuns:

Daca vrei sa-ti cumperi o tabla de darts la un pret cat de cat ok, eu iti recomand asta: http://www.decathlon.ro/tinta-sageti-otel-id_8348130.html. Vine si cu 6 sageti. Este din hartie, o sa inceapa sa se strice cam in 2-3 luni daca joci zilnic. Eu o am de un an, jucand cam 15-20 de zile pe luna. La tripla de 20 mi s-a scobit foarte mult, insa sagetile inca intra. Fierul l-am capsat de vreo 4 ori pentru ca incepe, dupa un timp, sa se "dezlipeasca". Bull-ul, de asemenea, o sa-ti cada. O tinta profesionista te tine mult mai mult, iar triplele si dublele sunt mai mari. Costa 160 de lei. Sagetile profesionale cam tot atat. Ce vrei tu sa-ti iei de 20 de lei este, probabil ceva de copii. Cele mai bune table sunt cele cu sageti metalice, pe alea cu sageti magnetice sau de plastic nu le recomand.