Http://www.youtube.com/watch?v=DJ9ym_n3oK8&feature=relmfu incearcale pe astea si pe cele din gama lor sunt foarte eficinete si interactive faci odata cu acel robot si in 8 min ai terminat un antrenament. succes
Genoflexiuni,abdomene,flotari,iesi la alergat...(prima data risti sa faci febra musculara, dar merita)
FUNDA?
Nu am zis cat vreau sa slabesc si in cat timp. In nici un caz nu vreau sa fac foamea, vreau sa slabesc cam 2-3 kg pana la sfarsitul lui iulie - inceputul lui august.
O, Doamne, 2-3 kg slabesti automat fara efort prea mare! Le dai jos, fara grija, deci stai linistită, reusesti! Si 6Kg o sa poti până la sfarsitul lui iulie! Mai ales daca esti ambitioasa! Presimt ca tu esti! Scuze daca te-am inteles gresit, ma gandeam ca vrei sa dai jos... vreo 15-20 kg! Of, acum inteleg! Vei reusi! Dumnezeu sa-ti ajute! Stii cum se spune: luptă pentru visele tale!
Multumesc! Si eu sper
Ai dreptate ...doar daca face,, foamea,, slabeste, dar nu e bine sa slebsti brusc pentru ca poti ramane cu vergeturi! deci e naspa!
Poti slabi facand abdomene (max 50 /zi).De asemenea poti inota, sa dansezi tango(miscarile din solduri sunt foate bune), poti alerga in aer liber, poti incerca si niste creme anti-celulita (dar rezultatele se vad dupa aprox 4 saptamanti). Daca vrei sa slabesti repede trebuie sa tii si un mic regim care consta in :
-fructe
-legume
-mancaruri gatite
-fara dulciuri (prea multe)
-fara mancaruri de fast-food
-fara prajeli
Nu trebuie sa renunti de tot la dulciuri.Si ele sunt esentiale pentru organism. Sper ca te-am ajutat!
Buna.Uite poate, te pot ajuta:http://www.divahair.ro/......tru_slabit Fundaa?
anonim_4396 întreabă:
CreativeChannel întreabă: