| gazzel a întrebat:

Vreau si eu un program de antrenamen pentru abdomen vreau pe cineva care sa stie nu si care l-a incercat. Funda

Răspuns Câştigător
| rafa1987 a răspuns:

Imposibil ceva nu respecti? ea ceva pentru arderea grasimilor daca nu, nu te afecteaza cu nimic iti arde grasimea tio trasforma si o baga direct in musci.Acuma depinde si cat timp ai de sala cu dieta in doua luni trebuie sa fie deja vizibil la sase luni trebuie sa se vada bine de tot.happyrabdare

5 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Trebuie inteles ca nu exista pentru muschii x sau y daca ridici mana si muschi abdomenului reactioneaza si gat, ce vreau sa spun e ca trebuie lucrat toti muschi eu am unu acasa Shaun T - Insanity workout
mai simplu tu nu ajungi sa arzi grasimi cu abdomene doar prin cardio

| rafa1987 a răspuns:

Toti in ziua de ai au aceas problema cu abdomenu happy ca sa intelegi poti sa faci 2000 de abdomene si 300 de exerciti si sa nu-i ai o dieta consistenta degeaba faciwinking in primul rand iti trebuie o dieta ca sa faci abdomen frumos si dupa aia faci exercitile ca sa ai dai forma la abdomen, gandeste-te e logic tu faci abdomene si mnanci garsimi, dulciuri, sucuri acidulate etc...nu faci nimic, si sa nu uiti abdomenele se fac pana la epuizare si pauza intre ele 30 de secunde ca sunt muschi mici si se recupereaza repede, sa ti minte abdomenele se fac in bucatarie nu in salawinking. bafta

| gazzel explică (pentru rafa1987):

Inteleg fac sala alimentatie sanatoasa data de nutritionist si cardio in prostie si tot nu se vede

| gazzel explică (pentru rafa1987):

Am o luna jumate a inceput sa se vada dar nu cum vreau eu.OK am sa am rabdare happy

| rafa1987 a răspuns (pentru gazzel):

E bine daca se vede inseamna ca mergi bine cu antrenament-ul si alimentatia continua si o sa se vada si mai bine. (Y)

| rafa1987 a răspuns (pentru gazzel):

Imposibil ceva nu respecti? ea ceva pentru arderea grasimilor daca nu, nu te afecteaza cu nimic iti arde grasimea tio trasforma si o baga direct in musci.Acuma depinde si cat timp ai de sala cu dieta in doua luni trebuie sa fie deja vizibil la sase luni trebuie sa se vada bine de tot.happyrabdare