anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau si eu un site cu ponturi sigure pentru pariuri, de preferat fotbal si tenis.

12 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Vrei degeaba, ponturi sigure nu există, gândeștete logic, dacă ar ști cineva rezultatul meciurilor dinainte de ce ar spune și altora? Cine îți spune că are ponturi sigure nu vrea decât să te păcălească și să te facă de bani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru mastadont):

De ce te bagi daca nu stii, lasa pe altii sa raspunda care au experienta in acest domeniu, daca nu crezi cauta tipsteri profesionisti pe Facebook, Instagram, etc.

| mastadont a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda, tare mult succes ai avut în căutarea ta dacă ai ajuns să întrebi aici... Dacă vrei să fi păcălit n-ai decât să încerci, dar să nu zici că nu te-am avertizat.

| Darius50boss a răspuns:

Eu am vrut dar m-am răzgândit, nu merita

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Orice rezultat sigur cunoscut inaintea meciului este ilegal.
Acel meci va fi acuzat de blat.
Nimeni nu detine rezultatul, cine afirma te pacaleste.
Acum, daca te descurci si ai bani sa iti faci legaturi direct cu cei care aranjeaza meciul, poti lua un rezultat sigur, aranjat.

Tot ceea ce poti gasi pe internet e un numar de persoane care activeaza in a oferii ponturi SI TU VERIFICA-LE NIVELUL SI REZULTATELE AVUTE, ALEGETI CATIVA OAMENI PRICEPUTI CARE REUSESC si baga si tu biletele. Sigur nu gasesti nimic

| johnnny123 a răspuns:

Văd că tot insiști cu întrebarea asta, deși ți s-a explicat foarte clar că nu există așa ceva.

Pune-ți și tu măcar puțin mintea la contribuție și reflectă asupra acestor două întrebări:

1. Dacă cineva ar avea ponturi sigure, de ce le-ar spune și celorlalți, reducându-și astfel câștigurile proprii? De ce nu le-ar ține secrete și nu ar deveni el miliardar?

2. Pariurile funcționează așa: unii oameni câștigă, iar alți oameni pierd. Cei care câștigă sunt plătiți din banii pariați de cei care au pierdut.

M-ai urmărit până acum? Buuun. mai departe.

Dacă ar exista un site care dă ponturi sigure, atunci toți oamenii ar afla de el, ar paria pe acele ponturi sigure și ar câștiga. Dar ce sumă ar câștiga, din moment ce nimeni nu pierde? Ar câștiga fix cât au pariat, minus comisioanele agenției. Adică ar pierde.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Mai du-te de aici cu teoriile tale.

| johnnny123 a răspuns (pentru anonim_4396):

Gigel, faptul că tu nu înțelegi cum funcționează industria pariurilor nu înseamnă că ceea ce spun eu este greșit. Înseamnă doar că dacă te apuci să pariezi (mai ales bazându-te pe ponturi "sigure") o să-ți pierzi și chiloții de pe tine.

Iar dacă nu ești capabil să faci diferența între niște sfaturi bine intenționate (cum sunt cele pe care ți le dau eu) și niște șarlatani care-ți promit câștiguri sigure, atunci chiar meriți să-ți pierzi și chiloții de pe tine.

Ceea ce pe mine nu mă afectează cu absolut nimic. Așa că mult succes la pariat pe ponturi sigure!

| elefantiiaucoada34 a răspuns (pentru johnnny123):

Mie imi place sa joc la pariuri ca iti da linii de pisici si de catelusi la unele jocuri.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In 2 zile am castigat 5.000 lei, datorita unui tipster de pe Instagram.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Acum cine e PROST si RETARDAT?

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica 1000 de euro, nu e asa mult. Daca stii tu ca e 100% pontul (dar chiar 100%), de ce nu bagi TOT ce ai? Gen vinde apartamentul, (sau apartamentele/casele, daca ai mai multe) vinde masina si baga TOTI banii.