| AngelErmin a întrebat:

Ziceți-mi niște alimente care dau boost metabolismului, adică face ca corpul să ardă mai multe calorii și grăsime, vreau să am arderi de 4000 de calorii, acum am 3300, slăbesc destul de ușor că am arderi bune dar vreau să le fac și mai bune să pot scade procentul de grăsime din corp în timp record.

12 răspunsuri:
| JicaContra a răspuns:

Varza... nu glumesc!
insa fara sport, tot degeaba

Răspuns utilizator avertizat
| JicaContra a răspuns (pentru AngelErmin):

Mananca, cateva foi de varza (nu prea multe, 2-5) inainte sa faci sport, vezi cum mergewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alergari prin curte/zona, flotari etc. facute ore intregi, e mai usor la stadiul tau sa slabesti asa.

| MaryMaria333 a răspuns:

Am auzit cum mancarurile condimentate ajuta la arderi, in special cele iuti. Siiii fa cat mai multa miscare se poate! Succes!

| MaryMaria333 a răspuns (pentru AngelErmin):

Ai mers la cumparaturi— tot ai facut miscare numai ca in alt fel. Dar nu uita ca slab sau gras cum esti asta nu te va impiedica cu ABSOLUT nimic sa fi o persoana speciala!winking

| Jouliete a răspuns:

Pai dintre fructe lamaia este cea mai potrivita pentru a arde mai multe calorii, incerci sa iti storci dar sa nu pui zahar, doar apa; iarasi ar mai fi grefa. Ca leguma ardeii iuti ard calori deci ii poti folosi in alimentatie cand mananci cu altceva.