Nu, dar cat timp ti se misca mainile cunosti orice limba. De acolo si expresia aia: am vorbit engleza de ma dor mainile.
La ce-ti trebuie sa cunosti limba, cand mergi la sala?
Acolo mergi sa muncesti pentru tine, nu sa socializezi cu altii.
Poti raspunde in engleza daca esti intrebat ceva de "usier' dar in rest, nu te va baga nimeni in seama.
Si in acesti doi ani cum te-ai descurcat? E greu sa cauti un dictionar si sa inveti cateva cuvinte pentru a te descurca acolo? Pui intrebarea asta pe un site romanesc, cati crezi ca am trecut pe la sala aia? Am fost la sala in Londra dar nu m-am dus ca fraierul, stiu engleza.
Omule în loc sa îți irosești timpul cu scrisu mai bine treceai peste ca oricum nu ajuți cu nimic
Ai dreptate ca-mi irosesc scrisul. Nu am pentru cine. Probabil te duci la sala din alte motive, nu ca sa iti intretii corpul. Cât poti vorbi la o sală? Te duci de 2 ani si habar nu ai de limba germana. Fițe ieftine!
Omule nu merg la sala de 2 ani în Germania, am mers în România, sunt de foarte puțin timp aici în Germania. Întrucât de aia am postat aceasta întrebare pentru a nu face pauza.
Puteai spune de la inceput. Reiese ca acolo ai fost 2 ani, la acea sala. Exprimarea, bat-o vina!