anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

1. Cum funcționează mintea unui pedofil?

2. Nu înțeleg de ce este atras mai exact un pedofil? Corpul unui copil nici nu este dezvoltat, nu arată a un corp matur.

3. Oare pedofilii să fie atrași de "prospăciunea cărnii", de tinerețea spiritului?

4. Credeți că pedofilii au traume din copilărie și ăla să fie motivul alegerii lor?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Eu am citit despre un caz petrecut in usa, un barbat dupa o operatie la creier a simtit apoi atractie de copii, probabil ca pedofili simt atractie sexuala fata de copii cum simțim noi fata de sexul opus, rezolvarea ar trebui sa fie castrarea

64 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Păi m-am tot plâns pe TPU, că sunt praf și pulbere ca șofer laughing) deci când aud ceva de șofat, am impresia că lumea râde sau se ia de mine pe seama șofatului meu teribil de prost rolling on the floor))
Dar ai făcut multe accidente sau de ce ești totuși așa de axat pe asigurat? Eu sincer, în orașul meu, conducând destul de mult doar într-o jumate de an, acum uneori nici nu mă mai prea uit la indicatoare rolling on the floor) știu unde e pietonala, unde-i stopul, unde-i cedează rolling on the floor)) deși știu că nu e un comportament/reflex tocmai ok. happy

Și da, înainte de școală, nu prea știam care-i stânga, dreapta, mergeam doar cu căștile pe cap și nu prea scoteam capul de sub pământ. Nu că acum o fac, dar recunosc că la volan îs ceva mai măiastră cu capul pe sus și gâtul sucit rolling on the floor)))

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru anonim_4396):

N-am făcut nici un accident, cu excepția unui 'incident' din copilărie.
Dar mi-am propus să nu mor în accident.
Cred că e o diferență psihologică între noi, că mie mi-e greu să nu mă uit la tot ce e în jurul meu, în special la mutrele trecătorilor.
La semne nu mă uit nici eu, sunt aproape inutile laughing
Doar alea de prioritate sunt de luat în seamă.
Și totuși conduc perfect după legislație, parcă aș fi la examen mereu laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DracuIa):

God! Domnule Dracula, mă înfiorați, că acum asta este natura dv de a mai înfiora lumea, aia e, eu v-am acceptat așa cum sunteți, cu natura dv happy, dar cum să spuneți că lui Jesus îi plăceau copiii?! Deși cred că ați spus-o cu sensul cel mai ok, dar cu un mic gând mai creepy laughing) nici nu vreau să știu ce conține acel gând, deși îmi imaginez laughing)

God! O să ard în flăcările iadului că am făcut glumița asta rolling on the floor)) o să ard dublu, că încă îs sarcastică pe seama subiectului :/ laughing)

Dar acum mi-ați măcinat imaginația huge laughing) Cum e asta cu bărbățeii virgini? happy Eu știam că doar femeile îs, deoarece, ehhh, nu o să mă apuc acum să descriu procesul, dar la bărbați știam că nu există acel proces, deci cum e un bărbat astfel virgin-nevirgin?
Hai s-o dau totuși pe românește ce se rupe la un bărbat ca el să poată fi virgin și apoi nevirgin? De altfel, credeam că de aceea se și punea presiune doar pe femeie din vechi timpuri, ca să rămână fecioară până la căsătorie, de altfel până și termenul era folosit doar pentru femei, bărbații neavând acest apelativ "fecioară" laughing)
Acum lăsând la o parte, gluma, chiar întreb serios. Chiar nu știam că și băieții au acest privilegiu al virginității. happy

anonim_4396

Awch, înseamnă că tu ești dintre cei pe care mă lupt eu să-i evit cu orice preț pe stradă, ajung uneori să fiu călcată chiar și de mașină, că prefer să merg pe șosea, doar ca să evit trecătorii de pe stradă, mai ales cei care se uită insistent la mutra mea.
Dar cum să nu faci accident deloc? happy Te invidiez, pe toți cei care nu ați făcut de altfel, parcă nu e viață adevărată de șofer dacă nu ai și un accident în Palmares. laughing

Dar știu ce zici și eu tot de asta mă rog, să nu mor în accident de mașină, mi se par cele mai dureroase și parșive. Ia viața cuiva și face pe altul vinovat pe viață, că de multe ori în accidente rutiere, sunt doi implicați, na, mai sunt și din alea făcute singur, dar mai rar.

Interesant. Ce ascunzi?
De ce nu ești atentă la mașini?
De ce să facem accidente, când condusul e atât de previzibil? big grin

anonim_4396

Ce să ascund? happy Nimic. happy
Cam greu să fii atent la toate in trafic, ți-ar trebui vreo 3 capete și 5 mâini rolling on the floor))
Da, asta cu previzibilul ai dreptate, este. Până apare una ca mine și vă face viața imprevizibilă. rolling on the floor)

anonim_4396

Aaa, păi de versetul ăla chiar am auzit, dar în mintea mea și nu neg că am și eu fanteziile mele, dar totuși în mintea mea versetul ăla are doar cea mai pură semnificație. Vrea să spună că părinții nu trebuie sub nicio formă să-i oprească pe copiii lor să vină la El și ba chiar ei ca părinți au obligația morală, de a le aminti copiilor lor mereu de Dumnezeu. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Eu nu știu. happy Chiar nu știu sad dar știu că femeile nu le pot lua în viața mea, că există, că nu există El, eu tot vreau să fac voia Lui și să nu ajung să păcătuiesc.
Cât de ei, bărbățeii, mi-i doresc uneori, sincer tânjesc după ei chiar mai mult decât după ele, cred că ele îmi plac doar în fantezia se*uală și atât, dar pe ei îi visez cu tot tacâmul, deci hai că din vorbă în vorbă, exact ca la psiholog laughing ajung să aflu chestii despre mine laughing cred că-s totuși hetero, dar una plină de frici. Cred că în final totul e doar o frică și atât, dar nu știu care e mai exact, de fapt cred că știu, clar fizicul sau cel puțin toți asta spun, dar faza e că nu sunt nici prima, nici ultima femeie grasă de pe Pământ și tot straniu îi că sunt multe femei grase cu mulți bărbăței la braț, unele sunt tot cu bărbăței plinuți, pe când altele chiar sunt și cu slăbănogi rolling on the floor) cam nu prea fac echipă ăia, dar mna, văd eu pe stradă exemple laughing) deci în cazul meu pică totuși faza cu kilogramele laughing) nici familia, chiar dacă nu a fost cea mai perfectă, totuși când aud la alții povești și mai și, îmi dau seama totuși că ai mei au fost mai fericiți, mai ok, chiar și așa cu probleme laughing) măcar pe mine tata nu m-a bătut niciodata chiar dacă nu am simțit eu cine știe ce atracție pentru el laughing) deci idk laughing) pentru mine rămâne o nebuloasă happy
Nu sună a plângere, deoarece chiar nu e scopul plângerii aici laughing) de ce nu am eu relație sau nu mă apropii de bărbați, dar mi-ar plăcea totuși să cunosc motivul cel mai deep și real al fugii mele de ei. happy Unele vagi le cunosc, le-am enumerat chiar și aici, dar mi-ar plăcea să se inventeze un device și să spună el 100% "uite tu nu faci aia din cauza aia" în cazul meu nu mă apropii de bărbați pentru că

anonim_4396

Păi, domnule Dracula, n-ați auzit că ăștia ca mine, au ars pe timpuri Sodoma și Gomora? laughing) Deci dacă o fi să fiu lesbi sau bi, să știți că atunci aflați și voi, că o să ardeți din cauza mea și clar a încă un milion de astfel de omuleți. rolling on the floor)
Râdeți, râdeți, dar o să mă înjurați când o să aflați că din cauza mea v-ați prăjit cumplit rolling on the floor) Mai ales cei ca dv care nu prea agreați soarele. sad Mi-e milă de dv. Dar haideți că vă mai amuz până vă prăjesc cu păcatele mele. laughing)

Sunt destule indicii în trafic. Se observă când cineva nu e ok laughing
https://youtu.be/pGoPeF8IHJo

| just4ubr2015 a răspuns:

Pedofili sunt atrasi de prospaturi si vor sa domine persoanele slabe la caracter cum sunt minorii daca in tineretea lor au fost la randul victime la adolescenta isi vor cauta ei victimele si au o satisfactie ca si acelea patesc la fel ca ei sau mai rau mai pe romaneste se bucura de suferinta copiilor

anonim_4396

Voiam să spun că aia era posibil să fiu eu laughing) dar prin 2015 nu aveam permis, mă plimbam cu metrou pe la cămin-facultate, dar și atunci, pe jos puneam GPS-ul să aflu cine știe ce locație, iar GPS-ul îmi zicea să fac stânga și eu ajungeam la dreapta. rolling on the floor)))
Dar acum sunt la pătrat asta din videoclip laughing) și ca pieton și ca șofer rolling on the floor)))

Ai făcut daune?

anonim_4396

Păi, pe la Slobozia, prin septembrie, da, am îndoit oarecum, ușa unui nene. O zis că mă duce în instanță rolling on the floor) dar apoi s-o calmat și a fost chiar ok, dar mna, bărbățeii trebuie să-și exprime bărbăția în primul rând, că altfel nu se simt bine laughing) iar ca să fiu ca domnița din video, nici eu nu știu exact dacă de vină eram eu sau nenea laughing)
Eu veneam de pe prima bandă a sensului giratoriu și voiam să mă duc pe a doua bandă, să ies din sens și oraș de la ei, să mă duc spre orașul meu, însă nu mai țin minte sigur dacă aveam semnal stânga, el asta a susținut că aveam semnal stânga și că de fapt trebuia să mă învârt în sens, nu să ies din el, din ce știu și eu legislație, așa-i cu semnal stânga intri și te plimbi în sens, cât vrei tu happy cu semnal dreapta ieși din sens, însă nici dacă mă bate cineva, nu-mi mai amintesc ce semnal aveam atunci. Dar el apăruse în sens, pe a doua bandă, ce-i drept, dar când eu deja eram în sens, știam că cel din sens avea prioritate. Oricum atunci când am semnat amiabila, nenea chiar o devenit și el amiabil, omul și chiar mi-o explicat, că asta o fost greșala mea. Însă eu 100% sigur, nu știu nici azi cu ce am greșit acolo, știu doar că pe el nu l-am văzut.

Însă dilema mea cea mare, de altfel pe care am și expus-o pe aici, dar nimeni nu m-a lămurit happy este dacă tu intrat în sens pe prima bandă, ai voie, e legal să treci pe a doua bandă? La fel o dilemă ar fi, poți ieși din sens, încadrat fiind pe prima bandă, să mergi apoi pe a doua bandă? happy Sunt dileme care îmi macină mintea și acum laughing

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai la psiholog si psihanalist afli motivele ascunse pentru una si alta.
Aia slabi cu grasi sunt exceptii, nu sunt regula.

Nu prea se schimbă benzile în sens. Dacă ai intrat pe 1, rămâi acolo și părăsești sensul cel puțin la a doua ieșire. Adică la dreapta sau înainte, niciodată stânga de pe banda 1.
Semnal de întrare în sens nu se dă, e o inutilitate pe care o fac oamenii de la țară laughing
După legea de atunci, erai vinovată 100%.
După noua lege, e culpă comună acel accident, pentru că trebuie să se asigure cel de pe banda 2, atunci când traversează banda 1, pentru a părăsi giratoriul. Iar cel de pe banda 1 poate merge doar înainte sau la dreapta.

anonim_4396

Really? S-a schimbat legea? laughing Mai complicat. laughing Ca să fiu sinceră, nu prea pricep, dar e ok, apreciez că mi-ai explicat. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Asta clar, dar totuși observ destule exemple laughing) Chiar nu pricep ce văd slăbănogii bărbăței la unele femei grase?! laughing Chiar nu pricep laughing dar hai că acum îi doar pură invidie laughing ce să zic, bravo lor laughing să fie fericiți rolling on the floor)

Da, s-a modificat, pentru că legea inițială nu era clară.
https://www.digi24.ro/......te-2128967

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Iar esti subiectiva. Invata sa nu mai privesti treaba (ma repet) doar din punctul tau de vedere si din cum vezi, simti tu treburile.

Si daca nu pricepi cum, zici asa "ei au alt creier, cum eu vad ca n-are sens, ei vad ca are, pe ei ii atrage, nu inseamna ca trebuie sa vada treaba ca mine".
Si asta in orice treaba.

Si dovada este ca merge treaba si faptele arata ca e cum zic eu.

anonim_4396

Deci, nici ei nu știau exact ce și cum. happy Ehh, măcar nu eram nebună, de la prima oră de șofat, am simțit că sensul giratoriu e misterios. laughing Toate intersecțiile erau logice și clare, ăla nu prea. happy

Și mersi de link! big grin

Cu plăcere!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

"... decizia lui God, deși sincer, eu una nu am înțeles de ce ar accepta God așa ceva în lume?! :/" E simplu - pentru ca there's no such thing as a sentient force that pulls the strings around here!

| StrongHeart a răspuns:

Primele 3 intrebari nu prea au sens dupa parerea mea. Dar a patra intrebare intr-adevar, ridica niste semne importante de intrebare.
De multe ori, criminalilor li se schimba structura creierului in urma unor evenimente traumatizante pe care le-au experimentat de la o varsta foarte frageda, creierul fiind in dezvoltare, ei au vazut sau simtit pe pielea lor ceva groaznic ce ii face sa vada complet diferit lumea spre deosebire de un om normal. Cum este un baiat cunoscut de la noi din tara, de pe internet care face clipuri, nu o sa-i fac reclama ca stie toata lumea despre cine vorbesc.
Fie ca au fost umiliti sau batuti, ceva i-a transformat din viitori oameni functionali in societate in niste monstrii fara suflet sau poate doar niste oameni bolnavi cu tendintele bolnave, dar pe care nu le manifesta.
Din cate am inteles, treaba asta functioneaza ca un cerc vicios. Daca esti abuzat, mai ales de la o varsta frageda, sunt sanse destul de mari sa abuzezi, la randul tau pe altcineva in viitor. Poate ca individul in cauza va abuza fizic sau doar emotional, poate se va purta urat doar cu femeile(mai ales daca a fost batut de mama lui) si poate va avea tendinte sado-masochiste sau emo.
Exista si femei care au tendinte monstruoase. Ele se pot manifesta altfel decat la un barbat, dar tot sunt capabile de lucruri inimaginabil de rele.
Sunt atatea feluri in care se pot manifesta oamenii cu astfel de probleme, pentru ca fiecare om este diferit.
Eu stiu doar atat. Chiar si cel mai mare criminal si monstru a fost candva victima altcuiva si acela a fost victima altcuiva si tot asa. Raul se raspandeste progresiv in felul asta, exact ca un microb.
Poate fi oricine. Exista generali decorati cu multe stele care si-au batut joc de copii. Sau oameni din media sau politicieni sau oameni simpli(care spala podele sau conduc un taxi). Pot fi persoane banale sau cu functii importante.
Oricine e capabil de orice. De asta nu este bine sa ai incredere in straini. Ni se baga asta in cap de cand ne nastem.
Doar ca fiecare om are libertate de a se manifesta diferit.
Cine sufera de asa ceva, ma refer la tendinte monstruase, nu la cei ce deja au actionat, acela sau aceea poate sa tina monstrul incuiat toata viata si sa nu stie nimeni.
Si la fel de bine poate sa nu si-l manifeste niciodata sau poate alege alte cai sa-si verse energia negativa pe care o tin in ei.
De exemplu, unul care a fost abuzat, poate face misiunea lui in viata sa se faca politist sau procuror si sa-i prinda pe aia rai.
Iubesc serialul Dexter, care fix la asta face referire. La cum sa iti canalizezi energia negativa.
Ma rog, in cazul ala societatea l-ar cataloga si pe el, drept un criminal, legal vorbind, dar fiecare dintre noi ii aprecieaza pe cei care ii pedepsesc pe cei rai.
II aplaudam pe aceia si ii distrugem pe cei care fac rau, mai ales unor fiinte care nu se pot apara.
Jordan Peterson, un profesor universitar renumit, de asemenea abordeaza in lecturile sale ce pot fi gasite pe internet, tema psihologica a raului care se ascunde in fiecare dintre noi si cum poate fi combatut. In primul rand prin acceptarea ca exista posibilitatea, in fiecare dintre noi de a face lucruri de neimaginat/groaznice altor oameni daca am fi pusi intr-o situatie anume.
Te crezi mai bun ca un criminal? Te crezi mai bun ca un nazist? Crezi ca nu ai face rau daca ai fi pus intr-o situatie de viata si de moarte? Daca ai fi lasat pe o insula pustie cu o persoana pe care o iubesti, nu ai recurge la canibalism sa supravietuiesti? Daca traiai acum 2000 de ani in Iudeea, crezi ca nu ai fi aruncat cu pietre in IIsus? Te crezi mai bun decat ceilalti? Gresesti!
In fiecare om se ascunde un posibil criminal, un posibil violator, un posibil pedofil, un posibil monstru.
Sunt atatea cazuri in care oamenii si-au pierdut mintile intr-o fractiune de secunda.
Ce ne diferentiaza pe noi de ei este ca nu actionam la acele impulsuri care ne pot distruge viata intr-o clipa. Atat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru StrongHeart):

God! Direct Funda ți-aș fi dat. Dar am dat-o altcuiva, cred. happy
Divin! happy
Îmi place tot ce ne propui tu aici, dar și tot ce scrii, cum scrii. big grin
Mă rog, era mai bine, dacă subiectul nu ar fi fost răutatea umană, dar chiar și așa, îmi place cum gândești. happy

| StrongHeart a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc, dar nu scriu pentru fundite laughing Imi place sa cred ca daca fiecare se dedica, oricat de putin, putem sa intelegem mai bine lumea din jurul nostru si poate chiar sa ne ajutam reciproc si usor usor sa o schimbam. Sau sa schimbam ce se poate schimba.
Noi ca oameni, ca civilizatie. Poate ca nu poti opri un criminal sa fie un criminal, dar poate o vorba spusa la momentul potrivit va schimba felul in care gandeste un om si asta nu e un lucru marunt. Si asa, putin cate putin, sa mai iesim din ignoranta asta care ne inunda vietile tot mai mult si ne distruge viitorul.