Eu am citit despre un caz petrecut in usa, un barbat dupa o operatie la creier a simtit apoi atractie de copii, probabil ca pedofili simt atractie sexuala fata de copii cum simțim noi fata de sexul opus, rezolvarea ar trebui sa fie castrarea
Păi după ce ai spus că toți avem monștrii noștri în noi, clar o să mai reflectăm asupra noastră și a condiției umane. Amintind și de instincte/impulsuri, iar ne pui în temă și alertă, că atunci când o să ne lăsăm dominați de demonii noștri, să luăm aminte ca să nu dăm prea mult frâu liber demonilor și instinctelor. Cam ceva de genul, mi-o spus și psihologul meu, dar legat de emoții, deci ia uite cum niște chestii se leagă.
Dar totuși, nu omitem nici problemele grave de la mansarda unora unii deja lăsați complet în voia demonilor și cu mansarda șubredă, fac ravagii în final. Și nu cred că orice frâu și-ar pune, s-ar mai salva cumva.
Pedofili și traumele din copilărie? lol.
Oare de ce traumele asta tot timpul se manifestă in felul ăsta?
De ce niciodată traumele astea nu-i fac pe ăștia să meargă să-și facă treaba mare pe tejgheua de la McDonalds? Iți spun eu de ce. Pentru că sunt mai animale decăt animale.
Imaginează-ți și necrofilia. Încă un hobby uman. Desigur, pentru așa ceva e nevoie d-un tip mai special.
E mai rar, dar se intamplă, iar asta se întâmplă doar printre oameni, animalele nu fac asta. Animalele nu-și freacă morții.
Un șobolan va face o mulțime de lucruri scprboase, dar niciodată nu va freca un șobolan mort
Nici măcar nu-i trece prin cap așa ceva. Doar o ființă umană se poate excita la mortul din sicriu
Trebuie să fim cele mai interesante creaturi de pe planetă.
Chiar suntem. Suntem o specie aparte și ciuuudată rău. Pe om încerc să-l înțeleg de vreo 27 de ani, cred că și la psihologie m-am dus și m-a atras tot din cauza asta, că voiam să descifrez natura noastră, umană, dar vreau să-ți spun că după fiecare an care trece și mă îmbătrânește, omul și cunoștința despre el, îmi dă tot mai mult cu virgulă.
Ba chiar simt asta și la nivel social, cu cât cercetarea psihologică ia mai multă amploare și se tot descoperă din ce în ce mai multe despre natura umană, cu atât natura umană o ia razna mai tare și dă din ce în ce mai multe rateuri și chestii ieșite din sfera normalului. Parcă e ca o luptă a omului, cu cât psihologia se luptă să găsească câte un nume, o etichetă, o soluție în cele din urmă pentru fiecare problemă/dilemă umană/existențială, vine omul și mai aduce încă una și încă una ca să nu fie totul rezolvat. )
Cum functioneaza? Exact cum functioneaza si mintea ta. Ce face un pedofil se numeste placere pentru el, asa cum pentru tine de exemplu este o placere sa maninci nu stiu ce mancare sau prajitura, cam la fel se intampla si in mintea lui cand vede obiectul care ii aduce placere sau persoana care ii aduce placere.
Totul tine de placere, ce placeri ai in cap, ce stimuleaza in mintea ta producerera anumitor substante care te fac sa te simti bine.
Vezi ceva, acel ceva poate declansa in mintea ta producerea de substante interzise papadie, intelegi tu, exact ca si cand te indragostesti de cineva.
Vezi un tip, daca imaginea lui apa butonu care trebuie aia esti asa e si cu astia de ai adus tu in discutie.
Nu tine de ei, asa sunt iesiti din fabrica.