Daca sucurile racoritoare sunt nesanatoase, fast food- ul, dulciurile atunci de ce se mai fabrica, de ce mai sunt la vanzare? Precum sibutramina medicamentul de slabit care a provocat moartea oamenilor...? (mai mult)
Ce se întâmplă în continuare, după atingerea vitezei luminii?
Cât timp poate o persoană să trăiască fără hrană și apă?
Dacă o gaură neagră se învârte spre Pământ și avem 120 de ani până la impact, ce putem face este teoretic posibil pentru noi să supraviețuim?
Am o bara de metal lunga de 2 metri. Care este probabilitatea ca in urma realizarii a doua taieturi pur intamplatoare bucata de metal delimitata de cele doua taieturi sa aiba o lungime mai mica sau egala...? (mai mult)
cand se lasa ceata undeva si cand dispare de fapt se duce intr-alta parte, unde se face aceeasi temperatura cum a fost si in locul ala? Dau funda
Este posibil ca legile fizicii să nu fie constante în tot universul?
De ce nu functioneaza gravitatia cand stai jos?
Filozofie: Conștiința este necesară pentru existență?
Credeti ca luna plina chiar ne influenteaza starile?
Ce adevăruri dure, preferați să ignorați?
De obicei prostii se trezesc la realitate cand e mult prea tarziu s-au isi continua somnul?
Cum poate cineva să spună că se plictisește cand există atatea lucruri pe care nu le știe și atatea lucruri de aflat? Cum poate să spună cineva că urăște pe cineva sau că e enervat de cineva,...? (mai mult)
Când începe conștiința?
De ce experiente ciudate ati avut parte?
Dacă totul a evoluat de la amebă, adică "Bellum Omnium Contra Omnes " cum mai există încă amebe?
Cât de mult aveți control asupra vieții?
Credeti in destin? Eu spre exemplu, jucam metin(da, is fata si joc metin) si aveam o misiune si nu pricepeam ceva din ea si tot mergeam singura, nimeni in jur si vad pe cineva si am zis sa il intreb...? (mai mult)
1. Care sunt factorii principali care duc la scaderea coeficientului de inteligenta la oameni. 2. E adevarat ca iq-ul national scade daca geniile pleaca in fiecare an de aici.
S- a vazut prin telescop capatul universului prin zoom+ adica o zona in care oricat ar apropia cu zoom- ul nu mai apare nici o lumina sau punct luminos sau pata luminoasa sau urma de radiatie emisa de...? (mai mult)
Care este viteza vântului produsa de doua geamuri deschise, dar de patru? ( viteza medie )
Cum se armonizeaza ideea ca binele e dintotdeauna cu "neexistenta dintotdeauna a persoanei" ( dupa spusele unora ) cand de fapt notiunea de bine e inseparabila de notiunea de persoana stiind ca numai o...? (mai mult)
De ce „Oul Cosmic Big Bang-ul" a fost propus de un preot catolic?
Cica singularitatea big bang era energie densa insa fotonii si cuarcii nu erau acolo sau inca nu erau formati. Singularitatea big bang neavand fotoni era luminoasa adica daca puneai microscopul pe ea se...? (mai mult)
Vidul cosmic, ce cuprinde "materia intunecata" transparenta, e negru sau transparent sau intunecat? Cica transparentul e lipsa culorii insa culoarea provine din transparent. Pana la urma ce e transparentul?...? (mai mult)
Ce valoare ar avea frumusetea daca nu ar fi eterna?
Ce prezintă lumea înconjurătoare?
Se spune ca vidul nu e rece pentru ca nu are ce ingheta. Totusi in fizica cuantica dinamica scade. Vidul nu e nimic ci e plin de particule foarte mici sau chiar virtuale. Inghetul face ca materia sa devina...? (mai mult)
Ce este materia întunecată și de ce nu o vedem?
Cum se calculează metrul cub?
Am vazut 2 stele pe cer(Au aparut primele) si nu par stele. Una sub luna putin in dreapta, cealalta sub luna cu mult mai in dreapta spre apus. Cea mai departata de luna merge spre apus si dispare...? (mai mult)
Cum credeți că s- ar putea afla momentul exact în care limbile ceasornicului sunt în prelungire?(excepție ora 6:00)? De exemplu, la ora 7 și câte minute, secunde (și fracțiuni de secundă) sunt...? (mai mult)
Doar pentru Deisti,Atei, Agnostici, Panteisti atat. Care credeti voi ca este cauza care a determinat aparitia universului? Ce anume a creat energia? Si energia putea aparea din nimic?
Ce parere aveti despre un partid, aparent totalitar, care sa se dedice tarii si poporului roman; unul care sa fie impotriva faptelor rele(toate). Unul care in acelasi timp sa doreasca TREZIREA poporului,...? (mai mult)
De ce Universul se extinde rapid, şi în ce se extinde?
Distrugerea universului a început deja?
Doar pentru Deisti, Atei, Agnostici, Panteisti atat. Daca spunem ca totul are o cauza, inseamna ca intram intr- un paradox nu? O infinitate de cauze nu? Vorbesc de inceputul universului, oare chiar...? (mai mult)
Planeta provine dintr-un material interstelar sau dintr-un material stelar (adică un material interstelar care anterior face parte dintr-o stea?
Soarele și planetele au provenit din același material interstelar sau, cu alte cuvinte, ele sunt cogenerate?
De ce suntem împiedicați să știm despre primele momente (cum ar fi, mai puțin de 10 ^ -40 secunde) pentru că nu înțelegem aspectele cuantice ale gravitației?
Unde este viața străină inteligentă extraterestră - și unde sunt ei?
Conform ratiunii, logicii poate exista ceva dintotdeauna care sa nu necesite un inceput? Repet din nou in lipsa timpului poate exista /aparea ceva?
Ok este ceva ciudat! Cum sa crezi in Dumnezeu? In opinia mea robește exact ca povestea lui mis Crăciun in copilărie, o Invenție! Totul s-a dovedit științific, si deci nimic prin "magie"!
Cum i-ai putea explica unu orb culorile? (Intrebare filozofica) FUNDA!
Ce a fost înainte de dinozauri?
Aseara am lasat geamul deschis si cand m- am trezit era o insecta verde pe covor am luat- o intr- un borcan si e ca o lacusta dar nu sunt sigur daca este. nu stiu ce este deoarece am fobie de insecte si...? (mai mult)
Stiintific, Filozofic vorbind ce inseamna cuvantul dintotdeauna? Nu ma intereseaza definitii din dex, vreau minti iluminate sa imi raspunda, poate exista asa ceva? Puteti concepe asa ceva? Poate...? (mai mult)
De ce universul nostru are astfel de calități care asigură viața în el?
Știu că o să ating 2 subiecte foarte controversate cu această întrebare, dar totuși o voi pune. De ce mai toți oamenii care sunt pro avort sunt atei? Nu am nimic cu ateii, fiecare își trăiește...? (mai mult)
Rog seriozitate.In fiecare seara vad siulueta unei fete frumoase conceputa parca din abur si umbra neagra.O vad mereu la 3:25- 3:27.Nu am avut rude/prieteni morti iar domiciliul l- am schimbat de 6 ori.Stau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Augustius întreabă:
DaciaRomania întreabă:
antoniaidk întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Sinonime
Cat de bine stai cu sinonimele? Poti gasi rapid unul pentru "eclatant"?