| RAY a întrebat:

A apărut un "studiu genetic genetic masiv 90 procente din animalele pământului în același timp"? Nu
https://www.glassdoor.com/Reviews/Tech-Time-Reviews-E885 793.htm nota 1, 4%
Minciuni sectancte din nou

https://thebookofworks.com/......-it-didnt/

Așa cum era de așteptat, articolul Techtimes a înțeles complet greșit documentul original. Nu susține că 90% din toate speciile de animale au început în același timp cu 100.000 de ani în urmă și nu sprijină în nici un fel YEC. Lucrarea, care cred că este prost scris și foarte speculativă, este o încercare de a face sens al factthat mitocondrial de cod de bare ADN-ul este util în identificarea speciilor. De fapt, ele sunt mult mai mari în ADN (mt = mitocondriile). Motivul pentru care acest lucru este făcut ADN are o rată de mutație mult mai mare decât ADN-ul genomic, deoarece de selecție negativă nu este o problemă (adică o mutație dăunătoare în mt nu va ucide De obicei, celula în care trăiește). Astfel, atunci când două specii sunt diferite prin diferențe de secvențe genomice, ele pot fi până la 2 sau 3% diferite în ADN-ul lor mtDNA. Aceasta implică faptul că există foarte puține variații ale ADNmt în indivizii oricărei specii. Scopul lucrării este de a sugera ipoteze de ce.

O posibilitate de explicare a motivului pentru care mtADN la o specie prezintă mai puține variații decât între specii strâns legate. Un blocaj poate apărea din mai multe motive, însă implică în general o scădere importantă a populației, de obicei datorită condițiilor de mediu nefavorabile. Poate fi și rezultatul migrațiilor. Blocajele sunt foarte frecvente în istoria evoluției, deoarece populațiile se ocupă de tot felul de factori de stres. Este cunoscut faptul că șocurile de șoareci provoacă deficiențe severe ale secvenței ADN, atât în genom, cât și în mt. Știm că oamenii au trecut printr-o strangulare severă între 70.000 și 150.000 de ya. 100.000 sau "acum câteva sute de mii de ani". Aceasta este o explicație posibilă pentru diversitatea relativ scăzută a speciilor ADN intra-specie observată la animalele moderne. Personal, nu sunt convins de această explicație, deoarece datele despre diversitatea ADN-ului genomic nu par să se potrivească, din câte știu eu. Dar chiar dacă această explicație este corectă, nu se spune nimic despre toate animalele originare în același timp. Ceea ce ar putea sugera este o schimbare de mediu pe scară largă (cunoscută și ca începutul sau sfârșitul unei ere glaciare).

Autorii lucrării nu discută niciodată "originea" sau începerea speciei. Acestea sugerează pur și simplu că unul sau mai multe blocaje s-au întâmplat cu o mare majoritate de specii într-un interval de timp relativ scurt. In timp ce a făcut explicația este departe de un consens în acest moment, chiar dacă câștigurile dovezilor, nu face nimic pentru a se agită orice parte a teoriei evoluționiste sau cunostintele noastre despre modul în care schimbările mediului afectează genetica populației.

1 răspuns:
| relian a răspuns:

Reformuleaza ca a iesit o ciorba din ce ai scris.