De unde le iei? Probabil se referă la faptul că e mult mai bine când ai pe cineva aproape, o persoană care să te ajute și să ai cu cine să-ți petreci timpul, deșii peisajul de jur nu e așa roz de cât să fi într-o lume frumoasă, dar singur. Și da, în acest caz e mai bine să mergi prin întuneric cu un prieten adevărat, bun, decât să fi singur, dar prin lumină.
Depide la ce fel de prieteni te referi, dacă tu ai acel bun prieten pe care te poți baza și îți e cu ADEVĂRAT prieten atunci e ok prima variantă.
Din păcate mie viața mi-a arătat că prietenia este doar până la un punct și nimeni nu face compromisuri fără să-și sadisfacă propriul interes. Așa că pentru mine, e valabilă a doua variantă.
Sună a vorbă comunistă. "E mai bine să greșești alături de tovarășii tăi, decât să ai dreptate singur impotriva lor". Dupa părere mea suna groaznic, făcând această analogie.
Da teoria este frumoasa, mai greu cu pusul in practica, eu nu mai cred in prietenii adevarate
Prietenii sunt stâlpul de susținere al vieții tale... Prietenii sunt ceva rar dar dacă poți spune că ai un prieten te poți numi norocos