| IrisMisaki21 a întrebat:

"A merge cu un prieten prin intuneric este mult mai bine decat sa mergi singur prin lumina" Ce ziceti, asa o fi? Chiar sunt atat de buni prietenii. thinking

9 răspunsuri:
| IonelaMacovei a răspuns:

Da teoria este frumoasa, mai greu cu pusul in practica, eu nu mai cred in prietenii adevarate

| T0T a răspuns:

E greu de crezut că poți merge singur prin lumină.

| Iunix a răspuns:

De unde le iei? Probabil se referă la faptul că e mult mai bine când ai pe cineva aproape, o persoană care să te ajute și să ai cu cine să-ți petreci timpul, deșii peisajul de jur nu e așa roz de cât să fi într-o lume frumoasă, dar singur. Și da, în acest caz e mai bine să mergi prin întuneric cu un prieten adevărat, bun, decât să fi singur, dar prin lumină.

| keseru a răspuns:

Prietenii sunt stâlpul de susținere al vieții tale... Prietenii sunt ceva rar dar dacă poți spune că ai un prieten te poți numi norocos

| AresLusitani a răspuns:

Depide la ce fel de prieteni te referi, dacă tu ai acel bun prieten pe care te poți baza și îți e cu ADEVĂRAT prieten atunci e ok prima variantă.
Din păcate mie viața mi-a arătat că prietenia este doar până la un punct și nimeni nu face compromisuri fără să-și sadisfacă propriul interes. Așa că pentru mine, e valabilă a doua variantă.

| ionalexandru98 a răspuns:

Sună a vorbă comunistă. "E mai bine să greșești alături de tovarășii tăi, decât să ai dreptate singur impotriva lor". Dupa părere mea suna groaznic, făcând această analogie.

| sabin89 a răspuns (pentru Iunix):

* sa fii

Răspuns utilizator avertizat
| IrisMisaki21 explică (pentru ramon2473):

Asta mi-a placut. laughing