Da,stiam ca a murit si ala da eu de asta am vrut sa stiu.
Si nu puteai sa afli imediat folosind www.google.ro? 1?!?!
Nu,fiindca sunt multe stiri despre el si undeva scria ca a murit altundeva scria ca is alive. si nu ma puteam hotarî. Asa se intampla cu unii, ii mai omoara internetul uneori dupa care ii invie la loc. Presa asta bolnava dupa senzational de kaka ne induce in eroare.
are you happy now?
Hai frate ca la persoane foarte cunoscute sau evenimente majore poti avea incredere in wikipedia ca datele sunt sursate.stai calm, cand o sa moare toata lumea o sa-l pupe in cur.asa se intampla mereu.lumea habar n-are ce a descoperit omul dar stie ca e un geniu.****, lumea habar n-are ca nu s-a nascut handicapat sau ca are o fata(care e foarte sexi, no bullshit)
Imi era frică de faptul că informatia nu va ajunge si la romani la cat de interesati sunt ei de genii si mari filosofi. La romanasi e important sa apara Țonciu si cu Sânzi la tv, si asta e.
Mai sunt si dinastia care mor si nu stie nimeni, ca un chirurg din Romania foarte bun care a murit xu putin timp in urma si nu a facut nimeni vâlvă.
Nu ma refer doar la romani aici.in genere.stirile nu au fost tabloidizate la noi prima oara(uita-te pe cnn sau euronews si o sa intelegi ce zic).si din partea mea sa moara toate dinastiile ca mult sange e pe mainile lor.