Eu am vazut ceva de genul acesta :
http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/....../halou.jpg
doar ca era la apus, se misca pe cer foarte incet (deci nu era un meteorit ), era la o inaltime destul de mica ...cam 500 de metri deasupra solului, si se misca paralele cu acesta!
Plus ca a aparut si la stirile protv, si ei au zis ca nu isi explica exact ce a fost!
"Theeeey aaareee heeeeereeeee...":-s Intotdeauna mi-a placut seria Dosarele X. Vad ca-ti plac extraterestrii, Victor.
Binenteles ca am vazut. dar, avioanele stealth au fost construite prin anii '50 daca bine stiu.dar dupa cat timp a aflat lumea de existenta lor? imagineaza-ti dupa cat timp vom afla despre avioanele sau aeronavele construite in 2011! pana aflam de ele le numim simplu... OZN
Ceau ieri 21 august 2011 am vazut un ozn
Ora 20:41 Locatia : Int-ro comuna din jud Hd
Plecam din parc cu o fata
Dedeasuptra unui avion apare o lumina stranie dar era distanta mare.Era alba si stralucea enorm si merge super repede.Nu era o stea cazatoare.Deoarece cand se departa o vedeam tot mai mica.Si lau curbele excelent de rapid.Am mai vazut si in timp altele dar nimeni nu ma crezut dar de data asta noroc ca am fost cu a cea fata si a vaz si ea
Ce tare! Eu eram am vazut cateva OZN-rui daca le pot spune asa. Doar ca era ceva gen: sa ii parasc pe fratii mei. De fiecare data cand ma duceam in casa sa o aduc pe mama, cand ma intorceam disparea orice. Era ca un avion, dar se misca in zig-zag si lua si curbe, si cam de trei ori cred ca am vazut.Nu mai stiu numarul exact, stiu doar ca eram la tara.
anonim_4396 întreabă: