| RAY a întrebat:

A vorbi cu tinte insuti este o nebunie sau o evolutie?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric, nu este o nebunie, din potriva, personal, cred ca este o ''evolutie''. Te poti cunoaste mai bine pe tine. Cine te intelege mai bine pe ''tine'' daca nu tu insuti? Hai sa fim sinceri, te plictisesti foarte repede de persoanele din jurul tau, dar de ''tine'', nu ai cum sa te plictisesti. ''Cine se cunoaste pe sine, poate cuceri lumea'' Napoleon. Cel ce cunoaste pe altii, are cunoastere indirecta, ramane toata viata in ''mica sala a inteligentei'', prizonier al realitatii secunde. Insa, cel care se cunoaste pe sine, intra in ''marea sala a inteligentei'', in asta consta ''adevarata cunoastere''.

21 răspunsuri:
| WhatheWow a răspuns:

Cu siguranta o boala; e ca si cand vorbesti cu prieteni imaginari.

| RAY explică (pentru WhatheWow):

Dar tu niciodata nu ai vorbit cu tine, nu ai simntit nevoia?

| WhatheWow a răspuns (pentru RAY):

Deloc, ce sa vorbesc cu mine? laughing Sa-mi spun bancuri si sa rad la cele pe care nu le stiam?! rolling on the floor

Nu, sa te gandesti la greselile facute, sa recunosti ca ai gresit, la asta ma refer

Nu ma refer sa ai prieteni imaginari, esti singur nu ai cu cine comunica, nu ai cui spune ce te doare, sincer mi-am pierdut increderea in toata lumea

Răspuns utilizator avertizat
| WhatheWow a răspuns (pentru RAY):

Aaaaa, pai asta nu inseamna sa vorbesti cu tine ci sa reflectezi la actiunile tale, sa meditezi la greselile tale, sa-ti faci autocritica. Astea sunt lucruri normale, dragule!

Da autocritica la asta ma refer, azi ma intrebam de gheata de ce e alunecoasa?

Dar poate suntem programati sa credem in personaje imaginare cu care sa comunicam

| vladelvis a răspuns:

O evolutie

| RAY explică (pentru vladelvis):

Vb cu tine insuti des?

| Inferno a răspuns (pentru WhatheWow):

Este imposibil sa nu fi vorbit cu tine(in gand). Gandurile sunt un exemplu.

| Zeflemitoarea a răspuns (pentru WhatheWow):

Eu vorbesc cu mine, filozofule. Câteodată simt nevoia să vorbesc cu cineva inteligent. Doar atât.batting eyelashes

| Woodenpints91 a răspuns:

Cele mai interesante conversaţii le am cu mine însumi.

| RAY explică (pentru Woodenpints91):

Serios?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru RAY):

Am fost eu vreodată neserios?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde. Este o evoluție dacă duci asta într-un sens pozitiv pentru tine. Dacă îți pui întrebări și te ajuți, dacă te calmezi și așa mai departe. Dar dacă deja ajungi "cel mai bun prieten" al tău e o nebunie.

| EmaS a răspuns:

Este bine uneori sa ai o discutie tu si cu tine.

| RAY explică (pentru EmaS):

Si tu vb?

| Delicacy a răspuns:

Dacă te referi la meditaţie, introspecţie.....această conversaţie are un rol evolutiv.Dar în momentul în care nu mai conştientizezi ceea ce vorbeşti cu tine, atunci putem vorbi de o nebunie.

| shadovv a răspuns:

Este o realizare.

Întrebări similare