anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Abia ce m-am trezit din somn cu un vis super bizar. Eram într-o mașină super tare și mergem cu viteză, la un moment dat o căprioară mi-a sărit în față și-am încercat s-o evit, am pierdut controlul și-am început să mă-nvârt cu mașina-n aer,, atât de mult m-am răsturnat încât mașina nu mai înceta să se oprească, În momentul ăla am realizat că sunt mort dar nu știam unde sunt. Oare sunt În Iad sau sunt in Rai, dar când incep să privesc in jurul meu,, realizez că sunt în Rai, Oamenii fericiți peste tot, unii jucau fotbal cu Maradona, care arată tânăr si in formă. Alți stăteam întinși pe șezlonguri la soare,, când mă uit mai bine la ei, il recunosc pe unul dintre ei, era Hitler,, era cu trabucul în gură și pe șezlong. zâmbea,, Atunci m-am trezit din somn. ce ciudățenie de vis e ăsta!?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Esti chemat la biserica, duminica de duminica, daca vrei sa ajungi in rai, asta este mesajul!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E un vis minunat. Arată că ai imaginație foarte bogată. Asta te poate ajuta să faci ca visele tale de ziua să devină realitate.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Violleta2022):

Violetta draga, tu nu esti omul meu favorit de pe TPU. Insa trebuie sa recunosc, mai mult cred in tine decat in dumnezeu sau alt personaj invizibil din cer. sau de pe tavanul biserici.

| LaviniuA a răspuns:

Misto vis. Imi aminteste de o melodie.
"Sfantul Petru-i baiat buun. Ne treateaza cu un tutuun. I-am cerut si marijuanaa. Mi-a raspuns ca nu-i satanaa" laughing
Sa ne mai povestesti visele laughing Poate gasesti si un talmacitor.