Normal, in primul rand tinerii nu mai sunt ce au fost odata alta copilarii am avut noi adolescentii de 14-16 ani decat acum numai cu violenta la televizor si cu PC-ul asta care ii face obezi si prosti pe copiii din ziua de azi. As vrea sa mai traiesc odata clipele frumoase din copilarie, dar nu se mai poate...
Da.Am baut azi o bere si as mai bea si maine una. Sper sa fie frumos si cu soare pe afara.
Bună. Da, aș dori ca clipele din trecut să se regăsească în viitor. Vreau să fiu iubită, și să iubesc ca atunci! Unde toate nebunia, plăcerea de viață îmi astupau urechile! Tânjesc după iubire.Viitorul mi l-aș construi. Dar să apară el. Și totul se face în2. Nu am căutat niciodată un călăreț pe cal alb.
Intra pe adresa aceasta si vezi ce te intereseaza. http://www.irinab.com/p/ganduri.html
Nu neaparat, clipele frumoase au dus pana la urma la suferinta. Nu toate, desigur, dar cele mai frumoase sunt legate de cele dureroase.genul celor care rupe inima si nu o mai lipeste la loc. Dar per total, nu nu mi l-as construi cu momente din trecut. E ca si cum am reinvia mortii, sunt acolo, dar nu mai sunt ce-au fost odata, amintirea clipelor frumoase si-ar pierde valoarea daca le-as retrai.Parerea mea.
Cred ca nu, insa mi-e dor de ele si mi le amintesc cu drag.
Atunci cand le-am trait am dorit, de multe ori, sa opresc clipele. Acum sau in viitor cred ca nu ar mai avea intensitatea si trairile de atunci. Au trecut ani in care ne-au marcat alte momente si evenimente si nu mai avem mintea si sufletul de atunci( nici noi, nici cei alaturi de care am trait aceste momente).
Cred ca totul a fost unic si irepetabil.
Nu. Insa incerc sa-mi construiesc prezentul cu ceva ce ar putea fi o amintire placuta pe viitor
Singurul lucru din trecut dupa care ''tanjesc'' este perceptia de atunci asupra lumii. Si poate dupa ''civilizatia'' de atunci (ma refer la anii ante 2005)
Nu stiu... poate doar lipsa grijilor din copilarie si fericirea pura de atunci sa le readuc in prezent.
Si poate anumite sentimente profunde si inexplicabil de frumoase traite candva. Si atat.
Ce discurs pesimist...
E real,da,dar avem speranta in ceva mai bun, nu? Fara ea am fi morti, doar ea ne tine in viata.
Oricat ar fi de neagra realitatea trebuie sa o transformam mai intai in minte, in gandirea noastra si apoi sa materializam ce gandim. Sa nu ne doboare, sa fim luptatori si curajosi. Sa infruntam pentru ca daca ne lasam mai prejos s-ar putea ca realitatea neagra si grea sa ne apese si sa ne sufoce si e grav...
Sa incercam sa ne gandim ca intotdeauna exista o cale de iesire dintr-o situatie si ca nu totul e asa de negru cum pare
Te pup.
Salut! Cred ca cel mai frumos moment e partea de copilarie, unde nu te interesa nimic in afara de joaca, masinute, papusi, ...As dori macar odata sa mai traiesc acele clipe, dar oricat as visa e imposibil.
Sigur ca da. As intoarce timpul inapoi, vreau oamenii de atunci, bunul simt, moralitatea... vreau multe, stiu. Din pacate vreau degeaba.