Pai incearca sa te gandesti ca Dumnezeu este mare si te priveste de sus. daca vrei o viata mai buna si fara pacate, incearca sa citesti din Biblie, roaga-te si vei descoperi calea cea buna. Dumnezeu te ajuta in orice moment doar daca soiciti! deci gandeste-te mai bine si nu pacatui!
Salut. Astfel de încercări au fost sunt și vor fi, dacă omul dorește să se schimbe. Îi mulțumesc Domnului că mi-a scos în cale un prieten care m-a adus pe cale cea bună, că altfel era vai de mine. Acum depinde ca eu să încerc să mă mențin pe această cale și îmi doresc mântuirea cât se poate de mult.
Cum faci? Sa mai asculti si de cei batrani.In special pe parinti.Au trecut si ei prin anii tineretii.Si daca au facut atunci o greseala la varsta lor, acum regreta.Si vor sa nu se repete si cu tine.
Şi cam cum ai defini tu binele?
Adică, fiecare om trebuie să trăiască cu impresia că merge pe un drum greşit? De ce nu poţi fi pe drumul cel bun de la început?
Da, am incercat de foarte multe ori sa ma schimb, uneori am reusit, alteori nu. Prin vointa se poate orice. Nu stiu daca pot spune ca am fost pe un drum ratacit, nu prea am creat probleme in jurul meu, sunt o persoana destul de linistita si care nu se prea abate de la ce e corect, dar sunt om si am gresit si eu cu multe.