"As minti daca as spune ca regret ceva, dar iarasi as minti daca as spune ca nu regret nimic." N. Stanescu
Da,de ce? Pentru a imi petrece inca o data ziua aia,ziua vietii mele,inca imi aduc aminte,eram la lac,cu prietena,soarele apunea, si eu stateam frumos, cu persoana iubita.Mai vreau doar odata
Pai chiar la,, maine" nu prea pentru ca merg intr-o vacanta demult timp astepta.Plus ca,, ieri" nu prea am avut o zi buna!
Dar in rest da as renunta.Ca sa imi repar greselile!
Paaaaaaaaaaa!; d >; d
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu e mai bine sa uiti ce a fost si in fiecare zi sa incepi o viata noua
Nu! pentru ca ieri probabil a fost o zi superba.dar nu stii niciodata ce-ti poate oferi viitorul si ziua de maine poate fi si mai frumoasa decat cea de ieri!
Asi vrea sa indrept multe greseli, asa ca un singur ieri nu-mi ajunge mai bine privesc in viitor si incerc sa nu mai fac aceleasi greseli. deci raspunsul meu este NU
Eu nu as renunta la o mie de "maine" ci dimpotriva as da o mie de "ieri" pentru un "maine"!
As renunta si la 2 mii de maine pentru ziua in care am pierdut tot ce aveam mai de pret.sa schimb greselile...totusi viata merge inainte asa ca .
Sincer,uneori as vrea sa dau timpul inapoi.dar avem doar o viata si trebuie traita asa cum este ea...cu bucurii si regrete...si oricum "dupa ploaie iese si un curcubeu" asa cum dupa fiecare suparare avem si bucurii.In concluzie:e bine sa ne amintim cu drag de"ieri", dar e mult mai bine sa traiesti cu intensitate "azi" si "maine"!
Acum as spune da.
Dar mai tarziu as regreta aceasta alegere. deoarece pe patul de spital poate as mai avea nevoie de acele zile si nu una de ieri
Ieri a fost chiar ziua in care m-am cuplat cu fata dupa care alerg de 4 ani... iar maine tocmai ca no sa ne vedem ... deci normal, bineinteles si iredutabil ca as da o mie de maine pentru una de ieri
Nu, la cate chestii as avea de reparat ar insemna sa renunt la toata viata, oricum de chestile alea ma doare in )
Deeismyname întreabă: