| mikulas a întrebat:

Ajutati-ma! help! oare sunt eu bolnav sau este obisnuit? imi aduc aminte...mai demult eu visam si rele si bune... dar de vreo2 ani nu mai visez...nu ma odihnesc cum trebuie...nustu ce am...ma scol dimineata obosit! nu visez si mi-e dor de visele mele.as vrea sa am vise iarasi... ce sa fac sami revina? ce pot face sa ma odihnesc bine? ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| sdafdfkdafkladjakl a răspuns:

Sunt sigur ca e ceva cauzat de stres, de problemele de zi cu zi. Incearca sa rezolvi chestiile apasatoare si apoi va fi altfel

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cauza poate fi stress-ul.
Ar fi bine sa discuti cu un psiholog, sa te evalueze si sa-ti indice metode de relaxare eficace pentru tine.

| andreutz a răspuns:

Ia-ti o vacanta...pleaca departe, uita de casa.macar cateva zile bune... distreaza-te cu prietenii, ai sa vezi ca in mijlocul naturii te vei simti total altfel happy si daca nici asa nu iti revii, esti incurabil :p

| Dara a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu, de mai bine de jumate de an! Insa in cazul meu, am descoperit ca sunt anemica (mi-am facut analizele intamplator, nu m-am gandit ca ar putea avea vreo legatura)! Si, intr-adevar, mai e si stresul! Pierderea tatalui meu m-a afectat foarte tare!
Parerea mea ar fi, sa-ti faci totusi niste analize si dupa aceea vorbeste cu doctorul de familie, poate-ti recomanda niste vitamine. Poate Magne B6! De obicei este foarte bun in astfel de situatii, insa nu il lua de capul tau, repet, vorbeste cu un medic! Vitamax - este un complex de vitamine foarte bun. Sau poti incerca sa faci un tratament de trei luni cu spirulina si ulei de catina(capsule) - pe acestea le gasesti la plafar. Daca nu ai alte probleme de sanatate, spirulina si uleiul de catina ar trebui sa te fortifice!

| Lory_2572 a răspuns:

Ei dar nu te impacienta atat de rau...se intampla sa mai ai si momente din astea, probabil treci printr-o perioada mai tensionata si esti mai agitat, ceea ce te face sa nu te mai odihnesti corect si sa 'numai ai timp' sa visezi.Stai linistit, nu e nimic grav. o sa vezi ca o sa-ti revina'visele'

| alina88 a răspuns:

Incearca sa bei cate o cana
de lapte sau ceiuri indicate pentru un somn linistit, inainte de a te baga in pat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intradevar, trebuie sa-ti faci ordine in viata.nu stiu cati ani ai, dar trebuie sa-ti oranduiesti astfel prioritatile incat sa indepartezi stresul, sa faci ceea ce iti este util si iti face placere, sa-ti cultivi o gandire pozitiva, sa te alimentezi pe cat posibil cu multe cruditati, { fructele si legumele proaspete }sa aiba prioritate in alimentatia ta, in fiecare zii, SOMNUL este foarte important {8 ore de somn }pe noapte, si asta nu incepand de pe la orele tarzii, si foarte, foarte important DA, spirulina si ulei de catina de la hofigal { O CURA FORTE ASA CUM INDICA PROSPECTUL } timp de o luna. apoi vei putea vedea schimbarea. sa auzim de bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda... si eu am cam aceeasi problema, nu imi aduc aminte ce visez decat foarte rar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu si eu am fost al fel. u esti deprimat din cauz acuiva sau din cauza unui lucru...trebuie sa te gandesti ca orice rau nu ramane nepedepsit...si trebuie sa mergi cu capul sus avand credinta ca va rasari soarele si in viata ta!