Interesant scenariu, deşi Ashlummarul tâmpit l-a cam stricat spre sfârşit (nu-mi plac zeii idioţi; deteriorează orice SF de calitate).
Aş încerca să mă trezesc, iar dacă nu şi nu, aş refuza să intru în jocul sadic şi bolnav unui Ashlummar cretin (nu văd de ce ar fi musai nevoie să se dea timpul înapoi şi să se strice totul; iar dacă ceva nu-i convine luminiţei din halucinaţia mea, să-şi facă singură treburile murdare şi să mă scutească de retardismele sale!).
"multi si-au distrus rinichii incercand sa bea apa sarata, si mai muti au murit."
Si scenariul se opreste aici(cauta alte elemente) omenirea e destul de avansata in tehnologia desalinizarii apei.Acum exista in tarile arabe foarte multe statii de desalinizare a apei. Daca vrei iti fac si eu una mica rudimentara.
Cat de tampiti sa fim a pleca sa luam apa de la Cuca Macii cand ea vine peste tine prin topirea gheterilor, de fapt pierdem din uscat si nu din volumul de apa.
Panouri solare cu celule fotovoltaice alimenteaza si stocheaza curentul electric in baterii=bateriile alimenteaza generatorul de producerea hidrogenului prin electroliza= hidrogenul ca plus de energie alimenteaza motorul cu ardere interna care la randul lui actioneaza generatorul electric care pune in functiune uzina de desalinizare a apei. Apa este, soare este, energie gratuita, ce dracu' cauti pe Europa.
Iti fac unul rudimentar cu un pai de bambus si o cana.
In fine, eu l-as omori pe Ashlummar.
Eu as alege 2.
M-as sacrifica pe mine si pe restul iar apoi sa ramana 2 oameni care sa se inmulteasca [ca iepurii] si asa sa creasca tot asa populatia. Va dati seama ca [dupa Biblie] toti suntem rude... ca doar din Adam si Eva suntem toti si suntem miliarde. Mi-am spus parerea si imi plac mult "povestiile" astea. Respect Dreamer!
,,Despre ce film ma intrebi?'' - hai sa nu-mi spui acum ca nu ai vazut Transformers
http://www.imdb.com/title/tt0418279/
Nu inteleg de ce te superi, este doar un scenariu bazat pe fictiune care are foarte putine legaturi cu viata reala sau deloc.
,, asa face si religiosii cu biblia lor cand ii pui in fata realitati, cica trebuie doar sa crezi. '' - total de acord! :)
,,Lumina ti se prezinta ca fiind Ashlummar'' - oricat de fictiv ar fi scenariul meu, totusi nu poti omori lumina cu o lama de obsidian.
...inseamna ca nu prea iti plac SF-urile si atunci inteleg de ce nu ai citit tot
Nu este un scenariu cu tema religioasa desi asa pare spre sfarsit. Este vorba despre cum s-ar descurca omul avand puterea divina la dispozitie si trebuind sa faca sacrificii. Ce ar alege el... dupa cum am mai zis fictiune, deci irealism
PS: pentru cei carora le place actoria, cei care stiu sa intre in rol, bineinteles!
Dar una din diamant (prea mult minecraft strica) daca omor binele vom trai ca in auchwitz(scuze daca am scris gresit) daca omor raul este posibil sa dipsara rasa umana
Da, avand in vedere ca nu exista solutia happy end, ce ar fi mai bine: speranta ca omenirea va supravietuii tiranului care ai devenit si societatii intunecate pe care ai creat-o sau sansa ca omenirea va supravietuii si va cladi totul de la inceput invatand din greseli, nemaicrezand in zei si basme?
Suntem in anul 3001 in sfarsit otv se deschide din nou si emite din pacate din cauza unui virus numit prostie lumea a fost exterminata, in sfarsit e si ultimul episod numit elodia in ce univers e
Ţi-am recomandat toate scenariile (să aibă acces la ele cât mai mulţi) şi abia aştept următorul (dacă se poate, fără zei idioţi ).
Partea cu razboiul nuclear si radiatiile din urma lui imii suna a Fallout 3. Oricum frumos scenariu, demn de Hollywood.
Nu inteleg un singur lucru, de ce daca aleg sa ucid "Binele", eu ma schimb si stabilesc noi reguli si trec de la "pufos ca si fundul unui ingeras" la "aventurile lui Mad Max"?
Faptul ca am citit din carte m-o facut mai bun? Mi-o crescut inima asemeni lui Scrooge? Daca nu citeam imi omoram cunostiintele pentru sireturile de la ciubote?
Dintre variantele astea doua nici una nu-mi inspira incredere, prefer sa nu fac nimic si sa reinstaleze lumea Big Bang-ul.
Varianta 1 - Nu vad un viitor indepartat pentru acea frumoasa utopie.
Varianta 2 - Toata lumea moare in afara de pseudo Adam si Eva, care pana la urma o sa incerce sa-si manance coastele de foame. Mediu nefavorabil, sanse de supravietuire prea mici.
Deoarece trebuie sa fiu tampit si sa pun cele mai stupide intrebari, ce s-ar intampla daca m-as fi sinucis? sau daca as fi ucis binele si raul?
Pana la urma, cred ca ar fi fost mult mai convenabil sa urce oamenii in navete, as fi preferat o proba anala de la klingonieni decat viata pe pamant.
Nu m-am gandit prea mult la final ce-i drept, am vrut cumva sa sochez, sa las loc de interpretari diferite. Si astfel m-am gandit ce-ar insemna ca omul sa aiba puterea divina in maini dar sa nu aiba alta optiune decat sa o foloseasca intr-un scop negativ din punctul lui UMAN de vedere, fara a avea de ales.
PS: urmatorul scenariu va fi diferit promit
Dalak si Liyhmhakt au sens simbolic, acestea reprezentand impreuna Thllamuhn. Faptul ca Liyhmhakt nu exista in lumea ta fizica a stricat echilibrul, ceea ce distrugea Thllamuhn.
,, Faptul ca am citit din carte m-o facut mai bun?'' - faptul ca, pe cand aveai 7 ani erai singurul om de pe Pamant (restul fiind atei) care credea ca ceva (in cazul de fata Dalak) va va salva de extinctie. Acest lucru ti-a dat putere divina sa-l inlaturi pe Liyhmhakt si astfel fara sa-ti dai seama ai distrus echilibrul universal.
PS: stiu e mai complicat conceptul...eu il inteleg perfect
Ultimele picături de apa au fost date copiilor și bătrânilor.
Asa da apa la bătrâni. Mai au putin si crapă și tu ajuți bătrânii?
Apa poate fi desalinizata prin distilare, temperatura e suficient de mare ca apa sa se evapore ușor. Sau faci foc sub un cazan și fierbi apa o condensezi si o scurgi intr-un vas. Sau nu exista asa tehnologie avansata?
In 8 ani nu scapi de radiație.
Care State Unite ale Pământului?
Aleg 1, in situația 2 după cum ai spus oamenii pot sa dispară. Practic nu am rezolvat nimic.
Înțeleg ca e fictiv, dar sunt multe hibe.
Mai, orice ai alege tot e rau.dar cred ca as alege prima varianta.
Nu, nu-mi surade ideea ca lumea sa ma numeasca zeu si sa fie traumatizati toti, dar atata timp cat traiesc mai multi oameni sunt mai multe sanse ca balanta sa fie inclinata spre bine astfel incat legile sa nu fie incalcate. Sunt mai multe sanse sa se nasca cineva mai bun ca mine si sa schime " regulile ", cred ca asa as proceda, iar la urma urmei, ce poate sa se intample mai rau de atat?
Oricum, frumos scenariul desi nu prea imi place modul in care ai folosit numele lui Dumnezeu.
Ana7807820 întreabă: