Interesant scenariu, deşi Ashlummarul tâmpit l-a cam stricat spre sfârşit (nu-mi plac zeii idioţi; deteriorează orice SF de calitate).
Aş încerca să mă trezesc, iar dacă nu şi nu, aş refuza să intru în jocul sadic şi bolnav unui Ashlummar cretin (nu văd de ce ar fi musai nevoie să se dea timpul înapoi şi să se strice totul; iar dacă ceva nu-i convine luminiţei din halucinaţia mea, să-şi facă singură treburile murdare şi să mă scutească de retardismele sale!).
Greu de zis am voie sa il intreb pe Thllamuhn? oare el ce ar face?
Greu de zis am voie sa il intreb pe Thllamuhn?
In acel moment doar doua cuvinte poti sa spui,, Dalak'' sau,, Liyhmhakt''...deci nu poti sa-l intrebi nimic.
oare el ce ar face?
,, Daca nu o vei face Universul va intra in colaps si va fi din nou Mkahr-Du ( Big Bang ) pentru a reface personal echilibrul in Thllamuhn ( Univers ).''
Salut Dreamer, mentionez ca ti-am citit doar exercitiul trei si patru, din punctul meu de vedere ai un talent incredibil, cu toate ca nu am timp am citit pana la sfarsit nu m-am putut abtine sa inchid. Mentionez ca poate voi face un lucru rau/urat dar o sa-ti postez aceasta poveste pe fata-de-carte cu mentiunea ca este opera ta si cu un link la aceasta pagina. Cu respect, Alex
Daca lumea a atins nirvana, cu atat mai mult conducatorul ei este un initiat spiritual, si atunci nu ar putea atrage o experienta de genul "Crazy Ashlummar" in existenta sa. Si zeitatea creatoare nu ar lasa o asemenea decizie in mainile unui om. Si faptul ca un copil se roaga dupa sute de ani si devine lider nu ar dezechilibra omenirea, din contra mie imi suna ca un punct fix in timp si spatiu. Plus ca un asemena punct spiritual al civilizatiei nu s-ar atinge in asa putini ani de domnie ai presedintelui SUP.
Daaaaar, o sa ma pun in pielea personajelor pentru ca am inteles ce ai vrut sa obtii prin situatia de la final.
As putea sa aleg varianta a 2-a si sa ma bazez pe speranta, marea calitate a omenirii.
As mai putea sa-l las pe Ashlummar sa-si dea foc la jucarii si sa ma lase in pace.
Dar pentru ca mie imi place sa ma complic as alege varianta 1:
Il omor pe Dalak, lumea este din nou dominata de legislatie si religie. Acum ce n-ai precizat este daca dupa intoarcerea in timp imi voi pastra amintirile sau cele doua scenarii s-ar intampla automat fara ca eu sa stiu ce am devenit pentru lumea cea noua. Insa nu conteaza foarte mult, pentru ca, cu amintiri sau nu, "planul meu" e acelasi:
Daca stiu ce am fost, voi deveni acel lider nenorocit, insa voi lucra in secret pentru a raspandi cunostinte spirituale unei elite de oameni cu speranta ca tot mai multi se vor dezvolta pe cont propriu si astfel in viitor lumea are o noua sansa.
Daca nu mai am memorie, cred ca oricum s-ar intampla asta, pentru ca informatia nu se pierde niciodata, si ar exista cativa oameni care ar descoperi calea cea buna si ar incerca s-o raspandeasca.
Pe scurt, lumea s-a intors la o stare asemanatoare secolului 21, dominata inca de religie, politica, manipulare. Ca si acum, exista oameni dezvoltati spiritual, pregatiti pentru o noua cale, care raspandesc informatia, desi lumea este in stadiu in care e. Omenirea are o noua sansa, sa speram ca va profita de ea.
Cam ceea ce trebuie si noi sa facem acum.
Ana7807820 întreabă: