@Harciog, alergam dupa vise de multe ori si de cele mai multe ori ne impiedicam pe drum si cazand cunoastem umilinta si visul adevarat pe care trebuie sa il urmam. Cum sa nu ne transformam in vant cand :
Asculta de vantul ce-n urma plange
Fiind frant de ai tai pasi grabiti
Asculta cum tasneste-al lui sange
Vazandu-ti ochii reci, pribegiti
Vazand cum vantul te plange
nu-l poti lasa a se stinge
si il tii pe umeri duios
pana devii si tu un vant tamaios
Dupa atatea idealuri sterse de vant si ploaie cuvantul care caracterizeaza cel mai bine este regret. Si cel mai mare regret este ura :
regret ca mi-e prieten amagirea
ca nu cunosc un drum spre nori
pe lume sunt prea multi actori
Regret ca astazi eu regret fericirea
altora...
Din pacate nimeni nu s-a intors de dupa apus deci habr nu am... dar viata e frumoasa daca o traiesti la maxim ca apoi sa nu regreti, altfel ar fi prea monoton nu?
Tepes are fantezii cu postasul si instalatorul, eu am fantezii cu o vecina de 80 de ani care ma streseaza zilnic, imi bate la usa de vreo 5 ori pe zi ca sa-i intorc ceasul, fantezia mea. este ca si-a luat baba ceas nou, ca azi nu a mai venit, o fi realitate?
Cu satisfactia ca lasi ceva in urma ta, ca, copiii tai vor trai mai bine si mai frumos decat tine.
Si ce ma fanteziile nu sunt realitati? ale noastre? numai ale noastre. ce daca nu se vad? nu inseamna ca nu le avem. uite eu am fantezii cu instalatorul.ca vine simi desfunda... teava de sub chiuveta.si cu postasul.ca-mi aduce un castig mare de bani.pai ce fanteziile astea le iei din drum?
anonim_4396 întreabă: