Gândeşte-te că întrebarea ta nu va mai fi pe site, să vezi dacă se întâmplă!
P.S : Dacă vezi că se va întâmpla, nu înseamnă că ai puteri paranormale, înseamnă c-am raportat-o eu .
Eu eram odata catarata in copac si in sinea mea l-am ispitit de Dumnezeu sa vad daca reactioneaza(stupid, stiu), am vrut sa vad daca o sa cad din copac si indata dupa ce mi-a venit ideea m-am lumecat si...m-am vazut prabusita la pamant. Uneori gandurle devin realitate mai repede decat iti poti imagina si uneori sunt simple coincidente.
Daca poti sa faci de 10 ori la rand, in zece zile diferite si in zece locatii diferite... e posibil sa ai puteri paranormale!
Eh nah!
Si acum un an ce ai mai vrut sa se intample si s-a intamplat?
Nu m-ai convins ca ai asemenea puteri...
Incerca sa mai faci asa! apoi iti vei da seama daca ai sau nu. sper ca te-am ajutat
Daca ti s-a intamplat o data... poate a luat lumina sau a stins cineva becu.nu ai puteri supranormale.
Poate a fost doar o coincidenta însa dacă a fost asa a fost o coincidenta mare! eu nu știu ce sa cred dacă ai puteri paranormale sau nu însa dacă este singurul lucru care ti s-a întâmplat de genul asta poate fi o coincidenta însa dacă ți s-au mai întâmplat și alte lucruri e mai bine sa vorbești cu cineva despre asta(părinți sau un doctor)
Nu ai puteri paranormale, cineva a stins lumina ori cu intentie ori din greseala.Sau se mai putea ca cineva sa arunce cu ceva mai solid si sa fi impins intrerupatorul catre setarea de stingere a luminii. Sper sa-ti fi raspuns bine! O fundita pls
tare asta. poate a fost ceva ciudat la tine.sau pur si simplu s`a intamplat doar pentru ca a fost ziua ta
Posibil sau imposibil.
Varianta 1
Posibil
Poate fi posibil in cazul in care ti-a venit aceeasi imagine. Si e posibil dar nu inseamna putere paranormala si ca ai dezvoltat gandirea practica si vibratiile spirituale. Bv!
Varianta 2
Imposibil
Aici e vorba de o coincidenta.
In primul rand esti sarma deci clar ai puteri parasarmale nu paranormale! apoi, nu stiu cum ai ptut sa scrii intrebarea asta pentru ca sarmalele nu au degete! aaaaa intrebarea ca m-am abatut! nu stiu
Elena1234456 întreabă:
ChocaholicBi întreabă: