Nu mai crede toate prostiile pe care le auzi la radio/televizor (mai ales la cele din România). Dacă ceea ce a spus acel om era confirmată, știrea asta apărea pe site-ul NASA sau pe site-ul guvernului.
Ai spus că acel om afirma că "crede". Este o diferență foarte mare în a crede și realitate.
Nu știu ce a afirmat acel om (sau ce ai înțeles tu din ce a afirmat acel om), dar deocamdată nu avem nicio dovadă concretă a existenței unor alte civilizații. Asta nu înseamnă că acestea nu există, înseamnă doar că nu știm nimic concret. Nu putem decât să speculăm și să facem diverse presupuneri si calcule pe această temă.
Dar nedumerirea mea este alta:
Din moment ce tu respingi evoluția și crezi că oamenii sunt creația lui Dumnezeu, de ce-ți mai bați căpșorul cu civilizații extraterestre?
Si cum crezi ca am putea noi sa iti rapundem la intrebare in conditiile in care nu stim absolut nimic despre o alta civilizatie in univers? Cum crezi ca am putea compara?
Si sa stii ca nu e asa greu sa existe vietuitoare mai inteligente ca noi. Omul nu a ridicat stacheta prea sus.
Pentru că și pe alea le-a creat Dumnezeu. Este a doua ora când aud acest lucru. Prima data de la Adrian Berinde invitat la Radio România Cultural.
Este posibil sa existe civilizatii mai avansate. Ca noi nu suntem capabili sa-i descoperim, sa luam legatura cu ei... confirma cat de inapoiati suntem. Dar mai suntem atat de infumurati incat ne credem evoluati.
Ne credem evoluati chiar fata de alte vietuitoare de pe Pamant pe care nu le intelegem.
Sincer, nu stiu daca omenirea evolueaza sau involueaza. Numai niste salbatici inculti isi rezolva problemele cu razboaie (si nu ma refer strict la Rusia-Ucraina desi as putea-o face referitor la cei care ii ajuta) cand sunt atat de multe alte metode.
Ca sa nu mai spun ca nu suntem capabili sa intelegem realizarile stra-stramosilor nostri. Daramite sa-i egalam.
Daca am accepta ca populatiile avansate din Univers sa vina sa ne invete cate ceva, poate am evolua. Dar NASA invocata mai sus ca fiind atotstiutoare, are program de inarmare si aparare contra OZN si a tot ce poate veni din spatiu. Refuz si violenta.