Stii si tu prea bine ca atunci cand simti ca ai hormoni multi te simti excitat, cu o pofta nebuna de s.ex sau mastu.rbare si iti doresti sa o faci.
Da cum te face sa te simti? adica atunci cand ti-e foame ai o senzatie de gol de neplacere.
Aoleu ce-al dracu e, cand ai cu cine si n'ai reflexe
Sti faza cu "femeia p'an la moarte iar barbatul pana cand poate"? Cum ramane cu neconditionarea si la ce i-a fost gandul lui doamne doamne cand ne-a procopsit pe noi, masculii, ca de la o varsta sa nu mai avem acel minunat relex, ha?
Mai nea userulmileniului, acum te rog sa formulezi o intrebare si despre dragoste, sa vedem cum sta treaba
Chiar ca nu inteleg, ce-am facut? Eu am raspuns cu tenta de umor si tu ma acuzi de omor? Sa avem pardon coane, dar nu te'nteleg
Pai asta nu e neaparat o nevoie. Adica stiu multi oameni care au ramas virgini toata viata, gen cei de la manastire. Adica vreau sa spun ca nu e ceva absolut vital, fara de care nu poti supravietui. Din contra, se poate, numai ca e mai greu.
De ce e mai greu? Probabil din cauza tentatiei. De unde apare tentatia? Cin cauza horminilor, sa zicem. Dar cred ca in prezent asta se datoreaza mai mult influentei prietenilor, mass mediei, adica influentei mediului exterior.
Nu in ultimul rand e o ispita ce vine de la diavol, dar depinde...
Fratemeleu, sa nu mai zbor daca am ceva cu tine, iti apreciez raspunsurile de pe site dar poate nu intelegi umorul meu, doar o singura data am reactionat dupa care ti-am dat dreptate, m-am convins ca incerci sa aujti oamenii de pe site, crezi ce vrei dar intentia mea a fost alta
Bine bine poate fi considerata si o nevoie dar nu una ABSOLUT vitala. O nevoie asa...care tine de om. Dar te rog pe viitor sa iti expui parerea cu respect, fara cuvinte gen tampanii sau mai stiu eu ce. Se cade sa pastram decenta pe site, nu?
Cand voi vedea data viitoare un caine care face sex cu un picior de scaun, ma voi duce la el si voi incepe sa-l intreb in ce grupuri de prieteni o arde, la ce emisiuni se uita si voi incepe sa-i citez din biblie, in incercarea disperata de a-l scoate pe satan din el. Pentru ca sexul nu e o nevoie biologica perfect normala, cum demonstreaza stiinta, ci o influenta a mediului exterior...
Ignoranti mai sunteti, pe bune... Tu, in mod deosebit. Auzi, sexul nu e neaparat o nevoie, ci din contra. Vai de capul meu, nu pot sa cred ca respir acelasi aer cu astfel de redusi.
Eu nu vorbesc de tine personal ci de copiii de 13 ani de aici care zic ca li s.a rupt prezervativul. Sau fetele de a sasea care intreaba cum se iau anticonceptionalele. Eu personal nu cred ca copilul la aceasta varsta are nevoie de asa ceva. Deci e influenta cineva sau ceva.
Daca vine vorba de oameni maturi, dezvoltati deplin atat fizic cat si psihic, da, aici ai dreptate.
"Sexul este la fel de important ca mâncatul sau băutul şi trebuie să facem ca poftele sexuale să fie satisfăcute, cu tot atât de puţine restricţii şi fără falsă modestie, ca în cazul celorlalte pofte." Marchizul de Sade.
Sexul e o nevoie mult mai intensa la barbati care au dorinta sexuala mai puternica, o declanseaza fetele frumoase, imagini, simti ca ai pofte sexuale
Ce e în neregulă cu fetele care întreabă de anticoncepționale? Din moment ce educația sexuală lipsește, tocmai datorită oamenilor limitați ca tine, care au transformat-o într-un subiect tabu, rușinos, o „ispită de la diavol" (WTF?!), e normal să întrebe pe site-uri de genul ăsta despre una și alta.
Eu nu fac din asta un tabu sau o rusine si daca nu ai inteles din fraza mea mai mult decat sensul propriu mai bine nu comenta. Si da, este o ispita in care multi copilasi necopti ca si tine cad. Pentru ca e prea devreme pentru un om normal sa faca sex la 15 ani. Si nu mi.e teama sa spun asta fata de paduchii aroganti.
Sexul nu este o necesitate, se poate trai si fara.
Insa daca te afli intr-o situatie, de pericol, se spune ca fuga este o necesitate, pentru a scapa de frica(stres).
Sexul, se poate controla, cortexul prefrontal poate sa controleze impulsul sexual.
Ratiunea are obligatia sa controleze instinctele, si sa le manifeste asa cum a invatat ca este bine.
Drogul nu este o necesitate, dar daca te conditionezi o sa ajunga o necesitate.
Fara drog poti sa mori, trebuie last treptat.
Declansarea sexului.
Se afla in creiei, intr-o zona numita amigdala cerebrala.
Uite aici, o sa iti dau un copy paste, unde sune exact.
Amygdala controlează reacţiile autonome asociate fricii şi excitaţiei sexuale.
http://www.scientia.ro/......ricii.html
Odata ce s-a acticat acesta amigdala, da semnal la sistemul nervos autonom, si produce tensiune.
Odata tensionat, acesta tensiune are un obiectiv, daca nu ar avea am muri.
Obisctivul tensiunii, il inveti, prin control de rezultat.
Pana vei ajunge la comportamentul intrumental, care reduce tensiune.
Odata realizat acest comportament intrumental, iti intaresti memoria.
Lucrurile acestea nu se spun, pentru ca ei le folosesc a arme, asupra ta.
Acesta amigdala, mai este numita si creierul reptilian, dar treba este ca noi oamenii nu suntem doar animale.
Avem si neocortex, iar asta lucrurile mai clare, ne da librul albitru.