E destul de greu de dat un raspuns...presupun ca in general esti o persoana pesimista,care isi face griji si de cum va fi maine... Gandeste-te ca toate se vor intampla la randul lor si doar intru educatia ta,fie ca sunt bune,fie rele. Mai gandeste-te la un lucru-cat de multe motive ai sa traiesti clipa de fata,sa te bucuri de timpul dat de Dumnezeu,El vrea ca tu sa te bucuri de toata Creatia Sa-Natura dar chiar si chestiile tehnologice. Cat despre cat timp mai ai de trait,ar trebui nici macar sa nu iti pese deocamdata pentru ca esti abia la inceput de drum, mai ai mult de indurat. Asemenea gandiri pesimiste duc deseori la depresie, ceea ce sunt sigura ca nu ti-ai dori. Stai mai mult cu prietenii tai, asculta muzica favorita, citeste carti potrivit varstei tale si o sa redescoperi acea stare pozitiva pe care ai pierdut-o in interiorul tau. Sper ca te-am ajutat in vreun fel sau altul. P.S-si eu gandesc pesimist si stiu prin ce treci, te inteleg.
Lasa tu sfarsitul...traieste clipa, da' cu cap
Viata e frumoasa, daca privesti partea buna a lucrurilor; de rele tat nu scapam, macar sa le ocolim otara...
Spor si...sanatate
O sa ajungi, o sa treci de ea ''acusi'' (asa o sa-ti para de iute viata) iesi la pensie.Pai slabe sperante sa se schimbe prea multe si daca tehnologia te sperie, nu-ti place cine te impiedica sa renunti la ea sa-ti petreci timpul liber, sa traiesti, sa muncesti in natura? Un sat izolat unde ai senzatia ca te-ai intors in timp cu 100 de ani si scapi de tristete, intrebari...mai exact n-o sa mai ai timp de ele
Si daca tehnologia evolueaza, ar trebui sa te gandesti ca lumea se va schimba neaparat in ceva rau?
Daca stii cum sa te folosesti de tehnologie, nu ai griji, daca devii un sclav obedient, pa.
Cine te determină să foloseşti tehnologia neîncetat? Îţi poţi face o viaţă frumoasă oricând, trebuie numai să te ghidezi de sentimente, creativitate şi raţiune.
Daca n-ai leucemie, cancer, SIDA si nu da vreo masina peste tine sau nu te arunci de pe bloc, ai toate sansele sa imbatranesti. Garantii pentru asta nu exista, oricine poate muri in orice zi.
Sunt lucruri mai rele decat tehnologia crede-ma, tot ce trebuie sa faci e sa fi optimist.
L
I S Better
F
E
Tehnologia va avansa, ce vrei sa spui cu asta, copacii si florile vor creste numai in nori, iar parcurile si cluburile se vor muta in alte sfere ceresti si tu nu mai ai unde sa-ti traiesti viata? Mai baiatule mai, revino-ti la viata si deschide ochii ca in definitiv si pana la urma urmei nu iti va face nimeni program, sa zicem ca tehnologia avanseaza mai repede in plan urban decat in cel rural, asta nu inseamna ca nu te poti muta in provincie, aer curat, apa curata, poti avea diferite ocupatii sau de ce nu o afacere? live your life!
Mersi mia mai ridicat moralu acum vad cu alti ochi viitoru meu
Gigi777 întreabă: