| SingleForOne a întrebat:

Am putea presupune că aveți propria academie pentru a învăța noile generații să facă lumea mai prosperă sau deveniți președinte pentru a reprezenta un ideal cât mai bun al țării.
Tu ai studiat calumea, ai condus
țara formidabil, ai lăsat multe exemple bune în istorie, și poți muri liniștit că țara va merge bine.
Totuși, va fi cineva în frunte, în urma ta, cu cele mai josnice obiceiuri și idealuri, probabil și fără studii sau plan sau ceva, dar multă lume îl preferă pentru că este sponsorizat să facă imagine, și are mulți urmăritori sau "votanți".

Cum se poate rezolva ca atitudinea generală a populației să nu aibă o atitudine atât de josnică, pentru a nu lăsa loc uscăturilor la putere în funcții de conducere, legislative, judecătorești și altele?

Nu mă refer România, au fost și imperii și mari regate cu asemenea situații.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| TamplaruAnisoara a răspuns:

Că sa fii ceva sau cineva trebuie sa te naști.

| SingleForOne explică (pentru AlexHazulThau):

Cred că este un talent specific în genetica noastră să spunem 10 lucruri irelevante despre subiectul principal, dezbatem chestii irelevante, și pe urmă dacă mai răspundem cât de cât la întrebare... De asta nu răspunde aproape nimeni măcar cu o cultură generală, dar mai ales la subiectul postării!

| sabin89 a răspuns (pentru AlexHazulThau):

"daca cauti pe internet" - Corect se spune "dacă cați".

Întrebări similare