2 explicatie sau facuut aburi si sa evapora ori esti bantuit de fantome raspnusu 1 e corect da-mi funda.
Pai s-a evaporat de la cat ai lasat-o sa fiarba, asta unu la mana. Si doi la mana: fara suparare ca nu vreau sa jignesc da esti moldovean sau de ce doamne iarta-ma vorbesti asa?
Iata intrebarea si raspunsul: aici este toata stiinta si filosofia!:-))))))))))))
Io moldovean? Ma faci sa ma rad. Sunt din Bucuresti. De obeorul nou auzitai?
Sa moara azorel, mi-a luat juma de ora sa descifrez ce-o zis asta aici ). apa sa transformat in vapori, sa evaporat. adios )). era mai rau daca gaseai paharul plin cu apa )
Iarta-ma ca spun asta dar cred ca tu ai ceva probleme. Toti rad de tine. Si nu, nu am auzit de... chestia aia de care zici tu. Sorry!
Apa s-a evaporat.
Evaporare inseamna ca s-a transformat in aburi...Si eu stiam asta...si am 11 ani.
Ma da omuletu ala cu juma de cap de la avataru tau ajunge vreodata undeva?
E un pepene...si cred ca a alergat vreo 3468278 de maratoane pana acum...o fi vazut vreo piersicuta si alearga dupa ea.Da' nu stiu cand ajunge.
Daca facea bule, sa transformat in apa minerala si a baut-o canarul vecinului lasat in libertate.Ia si tu o sticla normala de la magazin, no mai face pe alchimistul!
solteris întreabă: