anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un coleg care are multe fete in jur, el fiind grec. Insa nu imi dau seama ce motiv ar avea sa fie apreciat pentru ca e grec?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut, el având altă naţionalitate, oamenilor din jurul lui le este interesant despre viaţa lui de zi cu zi, obiceiurile lor, ş.a şi vor să afle mai multe despre el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si arat un pic mai diferit, e mai expresiv si nu pare foarte frumos.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Vor să-l analizeze, înţelegi?
El e o naţie nouă printre voi şi oamenilor le este interesant.

| RAY a răspuns:

E frumos, nu tine de natie

| ziftode a răspuns:

Esti sigur ca e pentru ca e grec
si nu are o frumusete si o personalitate "a la Casanova"?
care atrage femeile...

| Stropdeploaie a răspuns:

Probabil pentru ca are bani! Are Asa i? laughing)

| Plato a răspuns:

E zeu, isi imagineaza ca vorbesc cu Zeus, le trazneste cate o privire... iti dai seama.
*te-ai prins? Zeus... "trazneste" o privire, intelegi? happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Are bani, dobre

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Plato):

Haha laughing Dar acum pe bune crezi ca au ceva diferit greci fata de noi? d.p.d.v. fizic sau psihic? Sunt curios. eu sunt fascinat de traditiile si istoria greciei pe deoparte.

| Plato a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai tot oameni sunt, nu? Ce sa fie diferit? Poate locuiesti in ceva orasel cu o civilizatie mai putin deschisa la minte, care se uita la straini ca la icoane.

| relian a răspuns:

Romancele cand aud de straini, instantaneu li se aprinde beculetu, strain=malai laughing de aici si interesul asta, adica din saracia in care au trait si traiesc romanii, mai ales fetele viseaza la bani la bine, daca s-ar putea asa fara sa faca nimic.
Asta arata nivelul de educatie de mai stiu eu de toate mai ales a fetelor romance.Toate viseaza sa ajunga asistente laughing dar nu medicale, asistente la tv laughing sa le vaza lumea sa apara mai stiu eu ce harap alb cu drojdie groasa si ele sa cada pe spate direct in p..la aluia, in poala aluia voiam sa zic laughing

Întrebări similare