| taker009 a întrebat:

Apocalipsa 2012? raspunsrui/argumente

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Nu.Eu nu cred ca va fi asa ceva.
Au fost cutremure si nu le-a prezis nimeni.Tornade,furtuni etc.Nu poate nimeni sa prezica sfarsitul lumii, apocalipsa sau alte fenomene atat de...ciudate?!thinking
S-a mai spus ca va fi sfarsitul lumii de multe ori si nu a fost asa.Si acum va fi la fel.
Mai vedem in 2012winking. Cand totul va fi normal.big grin

11 răspunsuri:
| alina_1192 a răspuns:

Nu va fi nici o apocalipsa in 2012..mai e pana la apocalipsa...am auzit ca daca timp de 40 de ani nu apare nici un curcubeu... atunci va veni apocalipsa

| M.madallina a răspuns:

Eu nu cred deloc.au mai zis ei ca sfarsitul lumii trebuia sa fie pe nu stiu cat anul trecut si nu a fost...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Promit ca pe data de 12. 12. 2012, la ora 12:12:12, o sa ne aprind o lumanare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O mica vrajeala ca unii autori de SF sa-si mai vanda niste carti, sa se mai faca niste filme, niste documentare, sa aiba televiziunile inca niste stiri in plus senzationale. Apocalipsa va veni. Dar nu chiar atat de repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Calendarul mayas si prezicerile lui Nostradamus se opresc acolo...Coincidenta face ca in acelasi an sa fie alinierea planetelor...Eu nu pot accepta decit o coincidenta. Daca se mai intimpla una, in mod sigur, e facatura...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In data de 12:12:2012 la ora 12:12:12 se va stinge lumina si vom aprinde cate o tigaralaughing a mai fost odata sfarcsitu lumii in 2000 laughing si vad ca inca traim...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nimeni nu stie cind va fi sfirsitul lumi, apocalipsa =revelatie, nu trebuie sa ne fie frica de asfel de proroci mincinosi care sustin lucruri ne adevarate, Domnul Isus Hristos a spus ca nici chiar El insusi nu stie si cind va fi acea zi pentru ca Tatal o tine ascunsa, ziua aceea va veni "ca un hot". Au fost multi prezicatori care au zis ca ei stiu, dar s-a dovedit a fi niste mincinosi.Noi nu trebuie sa asteptam sfirsitul lumi ci trebuie sa il cautam pe Dumnezeu finca el are toate raspunsurile la problemele noastre.
Sursa: Biblia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic ca va fi cand vrea dumnezeu happy

| curiosgirl a răspuns:

Dupa Nostradamus intre anii 2009-2012 ar trebui sa se inceapa ar treilea razboi mondial dupa asasinarea Papei al 16-lea de antichrist, dar sfirsitul lumii tot dupa Nostradamus va fi in 3097 atunci cind el isi incheie profetiile...

| curiosgirl a răspuns:

Nostradamus relateaza ca va fi si cel de-al Treilea Razboi Mondial, care va dura 27 de ani, mentionand si venirea Antichristului din Orientul Mijlociu. Se crede ca al 3-lea Razboi Mondial va Incepe dupa moartea ultimului Papa (cel ce va urma dupa moartea Papei Benedict al XVI) care va fi asasinat de anticrist

| kuckiecandle a răspuns:

Argumentele religiei
http://www.youtube.com/watch?v=RJkUYfbZ42Y
incercati sa urmariti toate seriile
argumentele oamenilor de stiinta
http://www.youtube.com/watch?v=xBkH5Y8AncM
incercati sa va documentati in continuare...
asta stiu eu... nu ma intereseaza ce e 2012 ce e sigur? mai am 2 ani dau pentru permis... deci reusesc un an sa conduc si sa ma impac cu prietena... asa ca poate fi sau nu...

Good Luck! Back To School!

Întrebări similare