"Daca si Hitler, cu toate deraierile lui, a ordonat sa se starpeasca acest flagel atunci asta aarata cat e de inacceptabil acest comportament de dezaxati!"
De fapt arata ca cei care cred asta sunt la fel de dezaxati ca Hitler.
Well sexualitatea în sine ceva complex, dar identitatea sexuală ține de două lucruri în mare parte:
De construct biologic (gene, ADN, hormoni)
De constru psiho-social-emoțional
Toți ăștia sunt factori care îți determină orientarea sexuală.
De ce? Pentru că spre deosebire de speciile inferioare omul are 3 stadii de atracție:
-fizică (estetică)
-sexuală (hormonală)
-psihologică (emoțională)
Adică a face sex cu un tip nu te face neapărat gay, la fel cum pe o persoană asexuală (fără atracție sexuală) un contact sexual nu îl fac face o ființă iubitoare de sex.
Am studiat la facultate despre perversiuniile sexuale iar homosexualitatea apare când o mamă e foarte severă cu băiatul ei și îi anihilează masculinitatea iar un tată e foarte sever cu fica lui și îi anihilează feminitatea. Homosexualii se pot stăpâni dacă vreau.
Nu există medicamente pentru a trata homosexualitatea așa cum nu există medicamente nici pentru violatori nici pentru alți perverși.
Asta e părerea mea despre homosexuali.
Omul se naște cu instinct sexual nu cu orientare sexuală!
Omul se naște cu capacitatea de a vorbi nu cu o limbă!
Orientarea sexuală și limba aparțin de cultură!
Alte orientări sexuale decât atracția dintre un bărbat adult și o femeie adultă care nu fac incest sunt subculturi care vreau aculturație.
"Alte orientări sexuale decât atracția dintre un bărbat adult și o femeie adultă care nu fac incest sunt subculturi care vreau aculturație."
In conditiile astea societatea crestina din start e o subcultura, o data ca in conceptia lor rasa umana este urmarea incestului intre fiicele si fii Evei si lui Adam, apoi intre nepotii lui Noe, iar a doua oara ca asa zisa "fecioara" Maria avea vreo 13-14 ani cand l-a fatat pe Isus. Acum o sa zici ca n-a facut sex si ca a fost inseminata, dar atunci ce sa intelegem, ca sexul nu e ok minor fiind, dar sa nasti e ok?!
Tu ai vorbit aici despre sex și minori doar în termeni de cultură și convenții euro-americane.
Unde în istoria omenirii au existat căsătorii gay! Parteneriate civile de gay! Asta înseamnă că homosexualitate e o pseudo-sub-cultură sau mai grav Contra-Cultură sau Beat cultură.
Deci, eu am fost diplomat când ți-am spus că homosexualitatea e o subcultură ea de fapt e o pseudo-Contra-Cultură.
Bunul simt stabileste normele morale, iar normele morale in PRIVAT difera de cele din societate. As vrea sa te vad intr-o tara musulmana unde te iau aia pe sus daca fumezi in public sau bei o bere. Homosexualitatea e ceva ce tine de privat. Atita vreme cit nu si-o trage nimeni in public, cu ce te deranjeaza pe tine? A, ca dumniedzau si prieteni imaginari, pacate, satana, iad, foc? Ghinion.