| sopranaCadaverica a întrebat:

Are cumva stiinta in prezent rezultate exacte, cercetari relevante in privinta homosexualitatii, daca este sau nu o orientare strict biologica sau e vorba de formarea deficitara intr-un anumit mediu social? Homosexualitatea e normala sau nu? Ce spune stiinta de fapt?

Răspuns Câştigător
| Holiday a răspuns:

"Daca si Hitler, cu toate deraierile lui, a ordonat sa se starpeasca acest flagel atunci asta aarata cat e de inacceptabil acest comportament de dezaxati!"

De fapt arata ca cei care cred asta sunt la fel de dezaxati ca Hitler.

41 răspunsuri:
| Holiday a răspuns (pentru August99):

"...am murit"

Deci exista viata dupa moarte! Cum e treaba pe acolo?

| August99 a răspuns (pentru Holiday):

E nais

| SG1995 a răspuns:

Well sexualitatea în sine ceva complex, dar identitatea sexuală ține de două lucruri în mare parte:
De construct biologic (gene, ADN, hormoni)
De constru psiho-social-emoțional
Toți ăștia sunt factori care îți determină orientarea sexuală.
De ce? Pentru că spre deosebire de speciile inferioare omul are 3 stadii de atracție:

-fizică (estetică)
-sexuală (hormonală)
-psihologică (emoțională)

Adică a face sex cu un tip nu te face neapărat gay, la fel cum pe o persoană asexuală (fără atracție sexuală) un contact sexual nu îl fac face o ființă iubitoare de sex.

| Romanul86 a răspuns:

Am studiat la facultate despre perversiuniile sexuale iar homosexualitatea apare când o mamă e foarte severă cu băiatul ei și îi anihilează masculinitatea iar un tată e foarte sever cu fica lui și îi anihilează feminitatea. Homosexualii se pot stăpâni dacă vreau.
Nu există medicamente pentru a trata homosexualitatea așa cum nu există medicamente nici pentru violatori nici pentru alți perverși.
Asta e părerea mea despre homosexuali.
Omul se naște cu instinct sexual nu cu orientare sexuală!
Omul se naște cu capacitatea de a vorbi nu cu o limbă!
Orientarea sexuală și limba aparțin de cultură!
Alte orientări sexuale decât atracția dintre un bărbat adult și o femeie adultă care nu fac incest sunt subculturi care vreau aculturație.

| SG1995 a răspuns (pentru Gaard_Soren_1973):

Prietene du-te la psihiatru.

| Holiday a răspuns (pentru Romanul86):

"Alte orientări sexuale decât atracția dintre un bărbat adult și o femeie adultă care nu fac incest sunt subculturi care vreau aculturație."

In conditiile astea societatea crestina din start e o subcultura, o data ca in conceptia lor rasa umana este urmarea incestului intre fiicele si fii Evei si lui Adam, apoi intre nepotii lui Noe, iar a doua oara ca asa zisa "fecioara" Maria avea vreo 13-14 ani cand l-a fatat pe Isus. Acum o sa zici ca n-a facut sex si ca a fost inseminata, dar atunci ce sa intelegem, ca sexul nu e ok minor fiind, dar sa nasti e ok?!

| Romanul86 a răspuns:

Tu ai vorbit aici despre sex și minori doar în termeni de cultură și convenții euro-americane.
Unde în istoria omenirii au existat căsătorii gay! Parteneriate civile de gay! Asta înseamnă că homosexualitate e o pseudo-sub-cultură sau mai grav Contra-Cultură sau Beat cultură.
Deci, eu am fost diplomat când ți-am spus că homosexualitatea e o subcultură ea de fapt e o pseudo-Contra-Cultură.

| SG1995 a răspuns (pentru Romanul86):

Deși spui că pedofilia nu e imorală deoarece e un concept cultural dar a fi gay da. Ăsta da dublu standard. Și da au existat căsătorii gay în Roma Antică, Handrian și-a luat ca soț unul din sclavi.

| Romanul86 a răspuns (pentru SG1995):

Așa ai fi vrut tu să spun!

Pedofilia e un concept cultural! poate pseudo-cultural.
Romanii și sclavii se căsătoreau este interesant.
Provenim din incest dar de la Moise nu mai ai voie să faci incest în familia ta proprie sau să existe poligamie.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Bunul simt stabileste normele morale, iar normele morale in PRIVAT difera de cele din societate. As vrea sa te vad intr-o tara musulmana unde te iau aia pe sus daca fumezi in public sau bei o bere. Homosexualitatea e ceva ce tine de privat. Atita vreme cit nu si-o trage nimeni in public, cu ce te deranjeaza pe tine? A, ca dumniedzau si prieteni imaginari, pacate, satana, iad, foc? Ghinion.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are o componenta psihică semnificativă.