| oz a întrebat:

As vrea sa stiu...cine este ateu/crestin/agnostic/orice alt ceva...si as vrea sa raspundeti simplu cu: ateu, crestin, agnostic...etc

raspund eu primul:ateu

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Crestin ortodox.

54 răspunsuri:
| faranume a răspuns:

Crestin... Dupa legile fizicii nimic nu poate aparea din nimic...deci trebuie sa esiste un creatorwinking

| oz explică:

BUBU-LINA
eu chiar ma inteleg bine cu( )crestinii...nu ma inteleg bine cu cei extremisti...
psiholoaga...am citit biblia...chiar am reflectat mult asupra unor citate... dar tot aici pe TPU...am vazut o intrebare asemanatoare, si au inceput anumiti useri sa posteze...nu unu nu 2 ...ci n citate biblice.Am biblia aici pe birou.

| oz explică:

@tigergeridalan
tu crezi ca omul a fost facut din lut? sa il citez pe Arghezi "din praf si nitelus scuipat"?
http://www.youtube.com/watch?v=rgLJrvoX_qo&feature=related Eu sunt de parere ca in timp(foarte mult timp)...totul este posibil. uite-te la linkul acela.

lolita
| lolita a răspuns:

Nici eu nu stiu, nu ma duc la biserica, nu fac rugaciuni dar parintii m-au botezat, si eu imi voi boteza copii(doar pentru fiesta laughing ) dar nu le voi explica nimic despre biblie, Isus si alte inventii.

| danut a răspuns:

Crestin.

| Annitu a răspuns:

Crestin Ortodox.

| storm a răspuns:

Nu conteaza credinta.Tot in pamant inträm.

| black22 a răspuns:

Crestin ortodox

| brunetzika_6738 a răspuns:

Crestin ortodoxlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crestin.si atat. dumnezeu nu e ortodox, catolic, adventist sau ateu. el a spus simplu.sunt cel ce sunt.si crestin dupa fiul lui, Hristos.

| danbnz a răspuns:

Crestin, doar in sufletul meu, nu sint practicant... Am citit mai sus ca unii nu cred in D-zeu pentru ca nu l-au vazut... ii intreb si eu acum: ati vazut vreodata un milion de dolari? Daca nu, asta inseamna ca nu exista?

daniela
| daniela a răspuns:

Crestin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

CREstin Ortodox. Oz. ia zi. din ce bacterii, reptile te tragci. a?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Provin din crestin ortodox, dar am destule indoieli asupra tuturor religiilor crestine ce sau nascut din paganism, cat despre preotii religiilor ce se ghideaza dupa Biblie care este o carte pagana nu vad in ei decat o trupa de sarlatani care nu numai spioneaza oamenii in cautarea de noi victime, ci le si induc cum sa creada intr-un sistem condus de ei si masonerie ajungand in final satanistii de la usa noastra.Nu uitati ca isus a fost chinuit de catre preotii de atunci, deci foarte posibil sa accepte varianta lor.Asa ca nu trebuie sa ne mai confruntam intre noi ca am fi atei sau crestini de orice religie caci ne mintim singuri, iar adevarul este:asa e inceputul cum e si sfarsitul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ateu si sunt mandru de asta!

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Crestin romano-catolic. Cum sa nu crezi. Priveste doar o floare in splendoarea ei, nu mai discutam de intreaga natura. Crezi ca atata armonie rezulta din haos?

| s100 a răspuns:

Eu sunt ateu. Cred ca toti oamenii inteligenti care se declara credinciosi n-au examinat cu atentie problemele pe care le are religia. Am intalnit destul de multi oamenii care au fost uimiti cand le-am spus ca sunt ateu, dar nu erau in stare sa spuna cateva argumente coerente care sa le sustina credinta. Multi mi-au zis: "pentru ca asa m-au invatat parintii mei".

| fevrier a răspuns:

Om, simplu. happy

| NomberOne a răspuns:

Crestin ortodox.Deoarece eu nu am nevoie de dovezi stiintifice care sa-mi dovedeasca acestea.

| ania a răspuns:

Sunt crestina.Stiai ca prima data termenul de ateu s/a folosit legat de crestinii din imperiul roman(inainte de Constantin) pentru ca refuzau sa creada si sa aduca sacrificii zeilor din panteonul roman?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crestin

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Agnostic

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Faranume
,,Dupa legile fizicii nimic nu poate aparea din nimic"
Dar Tatal de unde a aparut?

P.S: raspunsul la intrebare:incep sa inclin spre a fi ateu.

| LilithYo a răspuns:

Ateu. Si apropo de intrebarea "Cine crezi ca te-a creat?" pai, cum sa explic, cand 2 oameni se iubesc fac un copil - deci parintii.

Întrebări similare