| FiicaluiDumnezeuAtotputernicul a întrebat:

Ateilor ce fel de tort si ce fel de inghetata va place?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Epic troll failure!

27 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

De ce intrebarea numai pentru atei, sa fie inghetata bariera dintre cele doua tabere?

| Vizitiul a răspuns:

"Tortul de bere si inghetata de savarine."

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu ştiu ce legătură are ateismul cu preferinţele culinare, but whatever laughing.
Tort cu frişcă şi cremă de ciocolată, iar în interior bucăţi de kiwi, portocale şi banane şi îngheţată cu lămâie.

Apache
| Apache a răspuns:

Te-ai intors marioaro?
...
sicitir...

| FucktheSystem a răspuns:

Tiramisu și tiramisu.

| MMihai a răspuns:

Îmi plac și torturile, și înghețatele, și prăjiturile, și sarmalele, și etc., și nu sunt ateu, că am ideile mele religioase personale, dar tu ce ești dispusă să îmi gătești?

| Paulla a răspuns:

Ce legatură are religia cu asta?

| Chris a răspuns:

Nu ma dau in vant dupa torturi, insa cele de ciocolata imi plac. La capitolul inghetata, imi place Fructul Pasiunii de la Betty Ice.

greece12
| greece12 a răspuns:

Pacat ca in mintea ta oile pot fi numai albe si negre,mie mi-ar place si verzi,si roz,si-albastre...
Daca tot intrebi,inghetata nu-mi place,dar tortul,daca e de ciocolata,o feliuta mica tot o sa mananc,nu mai mult ca strica la silueta si ce atee plina de pacate as fi, daca la 1, 70 cat am, in loc de 60 as avea 160 de kilograme?
Nu?

| costis a răspuns:

Mada, voit sau nu, i-ai lasat in vid. Ei sunt cu "sulitele" pregatite si tu ii duci la gelaterie?

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

rolling on the floor Buna Marioara!

Tort cu frisca si fructe
Innghetata de cocolata.

| Filip23 a răspuns:

Vad multe fete mirate si frunti incretite. Luptatori profesionisti si filosofi neinduplecati lasati la vatra...

| Azazel_2358 a răspuns:

Cei cu intrebarea asta lu' d-zeu nu-i place tortu si inghetata?!

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Tort cu frisca fructe, putina ciocolata, tiramisu

| username a răspuns:

Ce imi placea si acum 16 ani.

| FOCUS a răspuns:

Mda, eu nu sunt ateu dar mi-ar place tot felul de torturi cu tine

Răspuns utilizator avertizat
| CookieMonsta a răspuns:

Salut, Sfanta Fecioara!
Idolul meu, Satana, mananca orice asa ca mi-ar placea un tort de inghetata cu blat care sa contina tutun si inauntru droguri, sa fie in forma de cruce rupta si pe de-asupra nitel sange.batting eyelashes
Hai, apuca-te de gatit, sclavo! :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne ce proasta esti
straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vai, domnule. Să ştii că ateii mănâncă o îngheţată şi un tort aparte.Ei nu mănâncă ce mănâncă şi creştinii, că poate doamne fereşte, păţesc ceva. Dacă faci parte din "grupul" ateilor nu-ţi recomand inghetata cu fistic.Nu eşti ateu adevărat dacă mănânci asta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie`mi place asa :
Tort cu Mascarpone si zmeura
Ingetata Anca. cu capsuni si vanilie sau fructe de padure si vanilie happy!
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inghetata sfintita si tort din anafura insiropat cu vin thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda. Pui o întrebare banală prin care vrei să afli cine e ateu și cine nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mada cum potri puni asa o intrebari? eu cred ca este o impietate sa amestecam, asa bunatati in disputele noastre? mie-mi place cireasa de pe coliva ateilor.banuiesc,ca si lor le place, bomboana de pe tortul meu.deci? gand l; a gand cu bucurieeeee.heiii am vazut numele ala, ciudat cu igulugusugulugusel.doamne da ce gusturi ai bre inguluguselicule.mie-mi place eclerele da nu cu fricsa.si rolada cu struguri di care fasi fimeia me.

| Anndddra a răspuns:

Daca esti ateu, de ce te numesti Fiicaluidumnezeuatotputernicul?

| Raluca27 a răspuns:

Vai doamne atei nu mananca aceeasi inghetata ca crestinii! Da cei ei Dumnezeu sunt tot oameni.Ma lasati cu fitele astea

| dani112 a răspuns:

Nu stiu cei cu numele asta dar parerea mea e ca cei care se dau satanisti,atei si asa o fac doar pentru a atreage atentia sunt oameni care chiar sunt atei,da dar voi...ce doamne de intrebare e asta? ateu,satanist, gay, crestin...etc nu-s tot oameni? eu unu cred ca mai ai de crescut sau daca esti destul de mare mai ai de te copt la minte.

Întrebări similare