| Deian1 a întrebat:

Ati auzit de satelitul care cade? imi puteti spune cam la ce ora incepe sa intre in atmosfera sau sa cada? funda care imi spune ora va rog fara prosti sau altceva, vreau doar sa il observ, vreau aproximativ ora

8 răspunsuri:
| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Doamne ati auzit si voi ca pica ceva din cer si vrei sa va minunati si voi la luminitele de pe cer. Daca nici NASA nu stie unde va pica decat cu doua ore inainte oamenii de pe siteul asta crezi ca pot sti inainte de NASA?

| Eღilia62 a răspuns:

Ar putea sa cada oriunde, nu neaparat pe teritoriul Romaniei.Si nu va fi mare show pe cer, e un "morman de tabla" care se dezintegreaza la intrarea in atmosfera si...fâs, nimeni nu-si va mai aminti de el.

| kicsihari23 a răspuns:

Sansele sa loveasca pe cineva "acele mormane de tabla" sunt de la 1 la o mie de miliarde, putin probabil sa vedem ceva pentru ca trebuie sa fi destul de aproape de punctul in care intra in atmosfera si probabilitatea sa cada intr-un ocean sau intr-un loc nelocuit este destul de mare tongue. Nu cred ca o sa vedem ceva din Romania

| JasperJ a răspuns:

Du-te in Italia ca acolo am auzit ca o sa cada...winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e numai metal, ciorile vor fi cu ochii pe cer, oare cat mai e kilu' de satelit contorsionat? In fine...

| Ucigasuldeprostie a răspuns (pentru kicsihari23):

1 la 3500 Nu stiu de unde ai scos miliardele alea...

| superdancer28 a răspuns:

Eu am auzit ca satelitul va cadea la ora 11 desi nu am auzit nimic la stiri despre satelit dupa ora 11 deci oricum mie imi palke sa ma informez si o sa aflu desi am auzit ac acest satelit este o stea si daca va cadea intr-un ocean va puteti da seama ca ce sar fi putut intampla dar nu cred ac este o stea (nu stiu sigur)

| kicsihari23 a răspuns (pentru Ucigasuldeprostie):

Asa am auzit la protv tongue