anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ati avut momente in viata cand ati vrut sa renuntati, sa depuneti armele? Ce v-a impulsionat sa continuati lupta?

Răspuns Câştigător
| Sἶrenἶa a răspuns:

Da.
De exemplu sambata (alaltaieri) am trecut prin ceva foarte dureros. (bine ca nu a fost real totusi ). Eram panicata si nu stiam ce sa mai fac... dar m-am rugat la Dumnezeu si am simtit ca m-a ajutat! :-x. Si acum nu stiu cum sa Ii mai multumesc. i-am zis de o mie de ori "multumesc, Doamne!" si "Te iubesc!" dar tot simt ca nu e de ajuns multumirea...

18 răspunsuri:
| mat31new a răspuns:

Din experienta mea pot sa iti spun ca atunci cand eram terminat mi-am facut o ocupatie (am iesit in gradina) sa incerc sa uit de necaz si asa am reusit sa gesesc alta solutie. Cand vezi ca incepi sa te stresezi, nu mai gasesti calea, incearca altceva si vei gasi raspuns si la cealalta problema.

| Gangsta4Life a răspuns:

Da...arnold schwarzenegger ma motivat din nou(indirect desigur)...dar depinde, nu cred ca te va impulsiona arnold schwarzeneggerlaughing

Răspuns utilizator avertizat
| Gangsta4Life a răspuns:

Da...arnold schwarzenegger ma motivat din nou(indirect desigur).Dar depinde de persoana, nu cred ca te va impulsiona arnold schwarzenegger...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niciodata. Educatia primita acasa ma impiedica sa fac gesturi dezonorante.

| maiAm8conturi a răspuns:

Din moment ce am arme, renunt doar mort! Intelegi tu...

| Lamaitzza a răspuns:

Eu una ma bazez pe Dumnezeu si pe citatul asta " Daca lasi frica si neincrederea sa te roada pe dinauntru nu vei ajunge niciodata unde ti-ai propus, trebuie sa fi optimist si toate se vor rezolva. "

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Da,inteleg ca esti un luptator si ca ai o buna educatie.Dar in afara de acestea,ce te-a determinat sa continui, sa nu cedezi?
Sa fie vorba despre orgoliu, mandrie?

| EmaS a răspuns (pentru maiAm8conturi):

Nu,nu inteleg. Nu stiu la ce fel de arme te referi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Gandul ca nu exista ceva perfect pe lumea asta. Undeva, exista o portita de scapare, indiferent de situatie.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Poate ca increderea? Te increzi in propriile tale puteri sau in ajutorul cuiva?

| Bezea a răspuns:

Domnișoară EmaS dacă aveți timp și înțelegeți limba engleză, puteți să-mi expuneți și mie părerea dumneavoastră în legătură cu acest scurt clip de pe youtube?
http://www.youtube.com/watch?v=T1cRIVva8rA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu exista om pe lume care sa nu treca la un moment dat prin asemenea momente.Dar in suflet, speranta si credinta, nu dispar niciodata.Numai bine.

| ateu123 a răspuns:

Da au fost, m-am gandit o viata am o traiesc si asa am trecut, frica de moarte a fost un ajutor mare

| Shammal a răspuns (pentru lovelylife):

Poti iar atunci cand iti dai seama lupta pe care tu o vezi se transforma in joaca (intr-o actiune placuta, vesela)

| Shammal a răspuns:

Natura, florile din camera, cand simteam ca nimic nu ma mai tine aici ele m-au imbratisat cu o iubire neconditionata, un prieten ma impulsionat insa Eu sunt cel ce am ales sa continui aici si datorita alegerii am manifestat toate acestea

| adisuper a răspuns:

Eu sunt singurul care zice asta,dar totuşi cred că mulţi cred asta(ştiu că am făcut o repetiţie destul de supărătoare)
Mandria, orgoliul asta mă ajută pe mine să mă ridic mereu, indiferent de cat de mult doare.

| morningstar a răspuns:

Am avut si fiecare om sincer sustine ca a trecut prin astfel de momente. Ce m-a facut sa merg mai departe...credinta in Dumnezeu, credinta ca intr-o zi va fi mai bine si faptul ca au fost persoane care au avut nevoie de mine pentru ca la randul lor, si ele sa iasa dintr-o astfel de stare.