Inainte da, m-am simtit rusinata, suparata dar uneori si vesela, acum nu imi pasa ce crede lumea despre mine
Am purtat o descuţie pe tema asta la un pahar. Au spus că sufăr de sinceritate radicală şi că îi deranjează uneori. Nu am observat nicio schimbare de atunci şi nu m-a deranjat că mi-au zis asta.
Buna!
Nu am cerut o parere in mod special,cu predilectie,am cerut o parere vis a vis de un lucru care tine de mine,de ex,dupa ce m am tuns,am consultat si parerea celorlati si am accepata parerile lor.
Dar,sunt constienta,ca unii spun despre o perrs ca e urata,ca nu i sat bine cu noul lock,din invidie,din rautate,din dorinta de a i vedea rau pe altii.
E trist,dar e foarte adearat,ca am ajuns sa treaim si vremuri din astea.
Dar eu,de obicei, am invata ca singura care imi spune o parere reala despre mine, este. oglinda.
Nu ma minte si nici nu o va face niciodata!
Pa!
Am cerut de cateva ori. De obicei mi sau spus lucruri bune deci am fost vesela dar m-am simtit o data nervoasa dupa ce am auzit de la cineva ca sunt egoista si ca nu ma gandesc niciodata la nimeni in afara de mine [de parca n-ar insemna cam acelasi lucru] desi nu stiu cine e mai egoist dintre noi.
Nu pentru ca nu as obtine destule date. Este mult mai bine sa intrebi o persoana ce parere are despre cum ai actionatu tu intr o anumita intamplare. Daca faci asta de mai mult ori vei obtine o imagine mult mai adevarata a ta iar persoana ce ti o va furniza nu se va simtii jenata (ori tu).
N-am cerut-o.Esti mult mai aproape de adevar cind doar o simti.Sint uimit, ce naibii ai patit sa-mi stergi ignorul?
Nu am cerut niciodata parerea nimanui despre mine. Si-au dat-o fara ca eu sa cer asta! Nu am reactionat in nici un mod, am luat masuri( am indreptat) atunci cand aveau dreptate!
Da normal ca am intrebat, am vrut si eu sa ma vad prin ochii altora, dupa...l-am impuscat, auzi la el sa ma faca paranoic.
Mi-au mai spus-o, fara s-o cer.
Dar n-am ce schimba, ma plac asa cum sunt.
Sau ma suporta sau nu.
De regula isi spun parerea pe la spate dar am cerut parerea cuiva pe fata si apreciez sinceritatea cu care a raspuns, mi-a spus ca sunt un bou.
Păreri bune.N-am auzit pe nimeni să 'mă vorbească pe la spate' de rău, şi nici să-mi spună faţă-n faţă. Dacă mi-a zis cineva vreodată ceva de rău mi-a spus că sunt indecisă, aproape în toate situaţiile.Nu m-a deranjat,pentru că ştiu că este adevărat.
Oricum, despre tine, de ce ai scos toată lumea din lista de ignore? N-avea cine îţi răspunde?
Nu prea pot reacţiona cum ar trebui din cel puţin două motive : îmi confundă inteligenţa cu distanţa de pământ la perucă ( 1, 83 ), nu pot întreba un străin pentru că ar fi în necunoştinţă de cauza iar cei care mă cunosc ştiu că mai cochetez şi cu artele marţiale.
BabyLove_7970 întreabă:
Aηηy întreabă:
solteris întreabă: