Depinde de cine e acea persoană. Dacă e cineva drag mie, nu aş sacrifica-o niciodată pentru alţi zece necunoscuţi. Dacă îmi sunt toţi necunoscuţi, mi se pare mai coretc să salvez zece oameni şi nu doar unul. Dar oricum, aş prefera să nu trebuiască să fiu pusă vreodată într-o situaţie ca această, că totuşi nu ştiu dacă aş putea avea pe conştiinţă oamenii care au trebuit să moară
Eu as incerca sa traiasca si cele cateva zeci si acea viata daca cei cateva zeci sunt rai dc sa il omor pe cel cu inima buna.Eu as incerca sa traiasca toti.Fiecare are viata lui pe care Dumnezeu ia dato. Daca ar fi cineva draq trebuie omorat daca e rau Funda plz
Daa ar fi fost vorba despre o persoana pe care o iubesc nu stiu ce as face in momentul acea dar mi.as sacrifica viata pentru a traii alte cateva zeci de vieti
Domnisoara vad ca ai cam mult tupeu nu sunt genul la care sa tipi deci mai bine ai face sa imi raspunzi calm.Ce ti-a facut Alexandra oare? Da inteleg a murit maica-ta e o durere groaznica dar din moment ce ti-a spus niste vorbe de alinare nu cred ca ar trebui sa vii cu fitele astea de pitipoanca Bafta!
Te citez "nu sunt genul la care sa tipi deci mai bine ai face sa imi raspunzi calm".
Deci, te temi? Cunosti proverbul "Prostul se simte jignit inainte sa-i vorbesti"? Te-am intrebat eu ceva, ca sa-mi raspunzi? Tu stii ca nu-i frumos sa vorbesti neintrebat?
Crezi ca daca revii mereu sub o alta identitate (apropo, poti sa te clonezi la infinit, prostia e aceeasi, te stiu) rezisti mult pe aici?
...Nu te-am intrebat cine are dreptate in discutia mea cu Alexandra, ce-ti pasă tie ce "vorbe de alinare" imi aduce ea? Ce te bagi? Câinele moare de drum lung si prostul de grija altuia! Stiai? Poate acum, daca ai aflat, nu mai uiti!
Am eu "fițe de pitipoancă"? Sunt de preferat aceste fite, decat aptitudini de gay, ca tine. Nu-i asa?
Alo, alo, gradinita!
Daca nu doriti sa comentati pe marginea subiectului, folositi cu incredere mesageria privata.
Ce? ma clonez? ) fetito am contul` asta de 1-2 saptamani pe TPU si este si primul.Ba...din cate stiu eu nu ma pasioneaza decat genul feminim ci nu Tarfele(floresdemayo in cazul acesta)daca vrei limbaj de cartier iti ofer cu incredere.