| IMC90 a întrebat:

Ati sacrifica o viata, pentru a salva alte cateva zeci?
Inca o intrebare care nu-mi apartine, si care probabil a mai fost pusa. Dar nu strica sa fie dezbatuta nici acum.

Răspuns Câştigător
| Downfall a răspuns:

Depinde de cine e acea persoană. Dacă e cineva drag mie, nu aş sacrifica-o niciodată pentru alţi zece necunoscuţi. Dacă îmi sunt toţi necunoscuţi, mi se pare mai coretc să salvez zece oameni şi nu doar unul. Dar oricum, aş prefera să nu trebuiască să fiu pusă vreodată într-o situaţie ca această, că totuşi nu ştiu dacă aş putea avea pe conştiinţă oamenii care au trebuit să moară

59 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MauiNight a răspuns (pentru wdexwjmwd):

Daca existenta mea nu ajuta la nimic si viata altora s-ar schimba in bine, cred ca as face-o.
Sunt Ninja cool

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Categoric Nu...

| Dumnezău a răspuns:

Depinde de posibilul aport pozitiv al victimei si al salvatilor, ce poate fi adus de fiecare parte.As face si invers, sa omor multi oameni pentru unul, dar si aici, depinde de ce pune la bataie fiecare categorie.Nu te poti lasa pacalit de paritatea 1-10 si nici de dictonul cretin "doar Dumnezeu are drept de viata si moarte asupra cuiva". Adica,ce,o chestie neintrupata,spirituala are dreptul sa tina in talerul sau viata unora,iar eu nu? Ai gresit intrunirea, amicce!

Viata n-are o asa mare importanta, nici a mea, nici a altora si nici a ta, pentru ca nu prea mai rulezi verde, deci ti-ai pierdut menirea.Totul se rezuma la ce face individul cu viata ce o are, iar, in legatura cu asta, un sacrificiu cu paritate 1-10 sau 10-1 sau oricare alta, cel putin pentru mine, se merita, daca viata(vietile) salvata(salvate) este(sunt) cu folos.

Da, de asta am zis ca,,, cred. Nu am fost pusa intr-o astfel de situatie.
Cred ca al 9-lea sau al 10-lea.

Cand ajung la al 100-lea, imi dai contul tau?batting eyelashes

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Cati salvatori printre noi.
Nu am citi toate raspunsurile, dar cineva a spus ca majoritaea nu ar face asta, indiferent de curajul lor din lumea virtuala (Adica saritul asta, cu "da mi-as da viata".

O viata e o viata, indiferent cate ai salva tot o viata s-ar duce si tot aia avea-o pe constiinta.

Asta e dilema aici, oricum o iei tot se duce cineva.
O alta vorba spune: Nevoile multora sunt peste cele ale putinora. (nu stiu daca era chiar asa).

Pe scurt: nu cred ca as da o viata pentur viat amultora sua poate as da, dar depinde de situatie si de cine trebuie sacrificat.

Asta e o chestie de moment si imprejurari. Degeaba sunt un erou in devenire daca trebuie sa sacrific viata cuiva drag, pentru ca nu cred ca o sa o fac.

Depinde de multi factori daca o faci sau nu.

| Wøodenpints a răspuns:

Aş sacrifica alte zeci de vieţi ca s-o salvez pe-a mea.
Depunde, dacă ălea câteva zeci de vieţi îmi sunt cunoscuţi sau nu. Nu m-aş obosi să salvez câteva zeci de străini...şi nu pentru o ăla singur care o să moară, dar nu am de ce s-o fac.

| morningstar a răspuns:

Daca ar trebui sa sacrific o viata pentru persoane care merita cu adevarat, viata sacrificata ar fi a mea, dar asta doar pentru cei din familie sau care merita viata mea. daca as fi pusa in situatia in care ar trebui sa sacrific viata altuia pentru binele celorlalti, nu cred ca as fi in stare sa aleg de ce parte as fi.

| iKronstadt a răspuns:

Bineînțeles. Prefer să mă blesteme doar un singur neam, nu tot neamul omenescwinking

| iKronstadt a răspuns (pentru harciog):

Perfect adevărat! Bravo, măi Harule!

| Blacksaber a răspuns:

Da(dar nu pe a mea sau a celor apropiati)

| Wehrmacht a răspuns:

Depinde de cat de apropiate iti sunt acele persoane (cei 10 si cel care trebuie sacrificat)

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Poi gandeshte-te si tu. Daca atacurile de la 11 septembrie nu erau puse la cale chiar de Guvernul SUA si ar fi incercat sa doboare avioanele nu mai bine omoreau sa zicem 6-700 Oameni dar macar scapau cei 2973 din turnuri?

| չﻨгﻪรէﻨĸ a răspuns:

Eu mi-as sacrifica viata.Pana la urma ce inseamna viata?

| IMC90 explică (pentru չﻨгﻪรէﻨĸ):

Pai nu stiu, cam tot ce ai laughing

| IgniteDarkness a răspuns:

Domnisoara vad ca ai cam mult tupeu happy nu sunt genul la care sa tipi deci mai bine ai face sa imi raspunzi calm.Ce ti-a facut Alexandra oare? Da inteleg a murit maica-ta e o durere groaznica dar din moment ce ti-a spus niste vorbe de alinare nu cred ca ar trebui sa vii cu fitele astea de pitipoanca big grin Bafta!

| IMC90 explică:

Nu vreau

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru IgniteDarkness):

Te citez "nu sunt genul la care sa tipi deci mai bine ai face sa imi raspunzi calm".
Deci, te temi? Cunosti proverbul "Prostul se simte jignit inainte sa-i vorbesti"? Te-am intrebat eu ceva, ca sa-mi raspunzi? Tu stii ca nu-i frumos sa vorbesti neintrebat?

Crezi ca daca revii mereu sub o alta identitate (apropo, poti sa te clonezi la infinit, prostia e aceeasi, te stiu) rezisti mult pe aici?

...Nu te-am intrebat cine are dreptate in discutia mea cu Alexandra, ce-ti pasă tie ce "vorbe de alinare" imi aduce ea? Ce te bagi? Câinele moare de drum lung si prostul de grija altuia! Stiai? Poate acum, daca ai aflat, nu mai uiti!
Am eu "fițe de pitipoancă"? Sunt de preferat aceste fite, decat aptitudini de gay, ca tine. Nu-i asa?

| IMC90 explică (pentru floresdemayo):

Alo, alo, gradinita!
Daca nu doriti sa comentati pe marginea subiectului, folositi cu incredere mesageria privata.

| MauiNight a răspuns (pentru IMC90):

Vlei sa te joci cu mine? sad

| IMC90 explică (pentru MauiNight):

Eu imi pun o boneta-n cap si-un biberon in gula iar tu ma-npingi cu caluciolubatting eyelashes

| MauiNight a răspuns (pentru IMC90):

Dupa aceea ne dam uta-uta cu calutu si ne jucam cu educatoalea noastra sexy love struck doar noi tlei intr-un patut, eu stau la mijlocbatting eyelashes

| beki13 a răspuns:

Da

| IMC90 explică (pentru MauiNight):

Facem cu schimbu laughing

| IgniteDarkness a răspuns:

Ce? ma clonez? rolling on the floor) fetito am contul` asta de 1-2 saptamani pe TPU si este si primul.Ba...din cate stiu eu nu ma pasioneaza decat genul feminim ci nu Tarfele(floresdemayo in cazul acesta)daca vrei limbaj de cartier iti ofer cu incredere.