Undeva la tara sau la mare.
Eu la mare am vazut de multe ori ploaia de stele, se vedea genial
Vara mi-o petrec in mare parte la tara si nimic, bine e foarte aproape de oras...
Daca imi spui ce cometa vine mereu la fiecare 75 de ani isi dau funda?
Daca gandesti cu mintea ta si nu cu a 'savantilor' poti sa-ti inventezi propria galaxie, o demonstrezi la fel de palid ca si aia si sa le fie lor rusine de dreptatea ta!
Eu unul, nu am vazut decat planetele sistemului nostru solar, nici pe alea toate si LUNA! Si o gramada de luminite, dar mai multe luminite am vazut de Craciun in piata! De ce sa-mi fie rusine?
Sa nu fi fost la vreun carnaval a lui Mazare! Ala dadea cu artificii!
Dar poate chiar ai vazut!
Cred ca intrebarea ta e buna.Dar ai mai putea completa locul' cu momentul observatiei! Nu te-ai intrebat vreodata daca si 'momentul' conteaza? Anticii invatasera astea, le stiu si contemporanii! Pe Marte il poti vedea acum cu ochiul liber, este aproape de Pamant! Alte dati nu ai cum sa-l vezi, e departe, se ascunde de alte corpuri ceresti. Ca sa vezi o Galaxie, mai ales cea presupusa ca ne apartine?
OK.Vazusem acum cativa ani un documentar pe NG care facea istoria Cometei Halley.Si-mi amintesc ca se vorbea de disparitia ei.
Undeva, cât mai departe de orice sursă de lumină artificială.
Mai poţi încerca să foloseşti şi o cameră foto, cu o expunere de 30 de secunde, sau 1 minut. Este mult mai sensibilă decât ochiul uman.