| anna_8174 a întrebat:

Ati vrea sa puteti da timpul inapoi? Daca da, in ce moment?!

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Singurul motiv pentru care as da timpul inapoi ar fi posibilitatea sa ma intorc in timp si s-o iau de la capat avand experienta de acum. In orice moment. Nu ar conta. Viata e prea scurta. Si daca as putea fenta astfel timpul, sa ma intorc si sa raman cu informatiile acumulate, nu as ezita.

15 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Sa retraiesc niste zile de prin liceu, in care eram un visator, in care era vara si iubeam.

| Razvan a răspuns:

Nu. N-are sens. Fără lecţiile dure ale vieţii aş fi un visător. Îmi mai place să visez şi acum dar am grijă să arunc întâi ancora în realitate, înainte de a mă ridica prea mult deasupra solului

Răspuns utilizator avertizat
| Narcis2007 a răspuns:

Inainte de teste si inainte sa fac ceva ce nu as fi vrut sa fac

| DDDDDxxxxxx a răspuns:

Daca as putea schimba anumite lucruri atunci da, m-as intoarce in timp pentru a repara multe lucruri sau m-as intoarce din clipa in care m-am nascut pentru ca asa, sigur as sti tot ce am facut rau si nu l-as mai face si ramanand cu cunostintele de acum mama ce super ar fi iti dai seama.

| Denisa444 a răspuns:

As da timpul inapoi din 2 motive: daca as putea schimba unele lucruri si daca as putea retrai momente frumoase.

| heise a răspuns:

As vrea de cele mai multe ori, dar as stii ca daca as schimba ceva atunci poate viitorul in care m-as intoarce, adica prezentul, poate n-ar mai fi asa cum l-am copilarit si tinut eu minte. Dar as vrea sa dau timpul acum trei ani... sa mai vad odata chipul mamei cum ma mangaia, cum imi zambea, si-mi promitea ca n-o sa moara, cum am adormit gingas, zambit pana la urechi, stiind ca mama se tine de promisiuni, asta insemnand ca visu' meu de a trai o eternitate cu ea se va implini. Vise... frumoase vise amare.

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Cand eram mica, ca sa vad cum aratam cum ma comportam mai multe lucruri...

| Muflă a răspuns:

Când trebuia să dau cuiva o șansă și nu i-am dat-o, but that was like a year ago.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. de revelion ca sa imi iau telefonul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, as vrea sa dau timpul inapoi daca as putea sa schimb ceva in trecut, ceva aparent neinsemnat, cum ar fi sa nu mai intru intr-o incapere intr-un anumit moment cand era acolo EL si mi-a zis (poate fara sa vrea) ceva care m-a ranit foarte tare.

| тøхх a răspuns:

Da.sigh As` vrea. happy Atunci cand m-am certat cu prietenii...Si nu pot sa fac nimic ca sa ii recapat.happy

| angelo200 a răspuns:

Intr-un moment cand as regreta ca am facut ceva atunci as da timpul inapoi
dar este imposibil

| Authentic a răspuns:

M-as intoarce si l-as atentiona pe tatal meu ca il asteapta un accident rutier.

| nico_7937 a răspuns:

Daaaaaaaaaaaaa ieri pentru amicu meu care e in spitalsad