Am auzit si eu de asta ca acel instinct care-l ai de a strange tare in brate un animalut dragalas de exemplu nu provine din dragoste ci din agresivitate.
Nu.Exact invers.Citeodata vrem sa "mincam"(la sens figurat desigur) copii mici pentru ca sunt adorabili,la fel e cu cainisorii, pisicutele etc.
Instinctul din noi ne face sa iubim, admiram tot ceea ce e mic si fara aparare, astfel aparam acel obiect, persoana.
Bafta!
Tu nu iti intelegi intrebarea... daca ai intelege-o atunci ai putea raspunde singura la ea.
Singurul lucru pe care nu il inteleg este ce vrei tu sa spui. O.o
Daca nu as fi atat de ondiferent poate ti-as explica sau... nici asa.
Puteai macar sa nu raspunzi asa...doar ca sa ma lasi in suspans dupa.
Pai, da...a fost un raspuns special...
Totusi, nu inteleg cum de ai ajuns la concluzia ca nu imi inteleg intrebarea.
Pai e o intrebare la care iti poti raspunde singura, daca ai pus aceasta intrebare inseamna ca nu sti sa raspunzi la ea.
Nu neaparat. Si oricum eu ma refeream la modul general nu doar la mine.
Dar si tu faci parte din "general", incearca sa raspunzi singura. Oricum daca ceva mi se pare "adorabil" in nici un caz nu l-as ucide... poate un psihopat ar face asta, de aceea nici eu nu inteleg cu ce scop ai pus aceasta intrebare. O sa ma mai gandesc si o sa-ti dau un raspuns... cine stie cat de profund ai gandit tu cand ai pus aceasta intrebare.
Uita-te la intrebarea de langa a mea, de jos. O sa-ti dai seama de unde ''m-am inspirat''. Oricum, nu ai fost atent la celelalte raspunsuri. Duucu a spus ceva interesant.
Eu nu citesc raspunsurile celorlalti doar uneori.
Acum am inteles la ce te referi dar tot fara sens ramane intrebarea...
Http://www.tpu.ro/......arte-mult/
Si eu ma intreb daca avem un astfel de instinct
Exista si instincte neprimitive, Bubulino? Care e diferenta dintre instinctele primitive si celelalte?
"Adorabil" nu reprezinta un standard, ci tine de perceptie. Ce tie ti se pare adorabil altuia i se poate parea respingator sau, mai rau, mediocru.
Eu am "instinctul primitiv" de a eradica prostia. Ar trebui sa-mi fiti recunoscatori ca il tin sub control.