| sdfsfsdfsdfsdf a întrebat:

Aveti momente rare in care va preocupa o actiune atat de tare (o actiune precum desenat, scris de mana, mesaj pe tel, uitat la tv la un film care te prinde in actiunea sa, uitat la un profesor si in acelasi timp sa ai o atentie incredibila la ce vb), sunteti foarte focusat pe acel ceva pe care il faceti ( mie mi se intampla 1- 2 ori pe luna uneori o data la un an ) si nu va luati ochii de la acel lucru incat campul vizual se schimba vazand lucrurile din retrospectiva cu o atentie sporita, parca lucrurile se indeparteaza putin si vezi in detaliu orice, in orice directie te uiti esti focusat in acea directie si parca dai totul pentru a determina si a rupe in gnduri ceea la ce te uiti? Cuvantul mai potrivit ar fi zona, de obicei dureaza intre 30 de sec si 5-7 min) de obicei terminandu-se nu imediat dupa ce termini acea actiune ci la ceva timp dupa cam 1 min. Nu, nu ma refer la cand te uiti in gol, de fapt este exact opusul. Nu o poti controla vine de la sine de obicei, de aceea incerc sa profit si sa ma bucur de ea cat mai mult.
Va promit ca nu sunt nebun, sunt foarte normal.
Am intrebat prietenii acelasi lucru si faceau misto.
Nu sunt genu care se crede supra natural sau sa cred ca existenta sa este cruciala pe pamant.
Sunt sigur ca este o explicatie rationala, dar vreau sa stiu daca sunt singur sau nu. Am 17 ani

7 răspunsuri:
| sdfsfsdfsdfsdf explică:

,** am repetat de obicei*** existenta mea*** ( am sters si am scris iar in unele zone, m-am incurcat in cuvinte)

| Moiaer a răspuns:

Da eu le am foarte des si am 13 ani.

| madalinnxz a răspuns:

Nu stiu dar mie mi se intampla sa imi mai ramana privirea asa cateodata blocata pe un singur lucru, nu stiu daca la asta te referi dar cred ca si mie mi se mai intampla, sau uneori sa atipesc cateva secunde cu ochii deschisi laughing)

| sdfsfsdfsdfsdf explică (pentru Moiaer):

Ma bucur sa aud asta, ma men

| sdfsfsdfsdfsdf explică (pentru Moiaer):

""Nu, nu ma refer la cand te uiti in gol, de fapt este exact opusul.""
Sigur?

| sdfsfsdfsdfsdf explică (pentru madalinnxz):

Si mie mi se mai intampla, dar din pacate nu la asta m-am referit laughing

""Nu, nu ma refer la cand te uiti in gol, de fapt este exact opusul.""

| Moiaer a răspuns (pentru sdfsfsdfsdfsdf):

Da sigur