Normal ca as alege o viata in coma indusa unde e fericire, nu conteaza ca e ral sau nu, conteza doar cum percepi tu, ala e adevarul, cel perceput de tine.
Si adevaru asta e relativ.
Ca pana la urma daca chimia in creier se face altfel, cand esti sarac ai sa fi fericit cand mananci paine cu ceapa, iar daca erai bogat, erai nefericit.
Sau daca erai iubit erai nefericit.
Deci creierul spune care e adevarul de fapt.
O sa iti raspund la intrebare printr-un citat din Dostoievski "Este mai bine sa fi devastat si sa cunosti adevarul decat sa traiesti intr-un paradis al minciunii!".
Care adevar? daca inca din uter ai visa lucid, de unde ai stii ce e adevaraul?
Adevarul realitatii! Il prefer pe acesta oricat de crud este, coma indusa pentru a trai o viata fericita mi se pare o nebunie! Nu cred ca ai cum sa visezi lucid din uter!
Serios,sincer nu ai vrea sa fii frumos, popular, bogat? nu ai vrea sa ai fete ca astea https://xvxxtube.com/tubes/xnxx-seventeen-1
Si de ce sa nu fiu fericit? Adevarul e relativ, e ala pe care-l percepi tu, ca e minciuna sau nu, daca-mi face bine, atat conteaza.
Si pe ce baza zice Dostoievski ce zice, nu stiu, tu te-ai intrebat asta?
Adica de ce e mai bine sa cunosti adevarul?! Ce avantaj iti aduce?
Ca pana la urma la avantaje ne rezumam, nu la altceva.
Tu iei ce zice, dar te-ai intrebat cum si de ce a gandit asa? A gandit asa, ca asa gandeste el, dar ce gandeste el nu este etalonul, poate altii nu gandesc asa.
Nu poate proiecta gandirea lui la toti.
Nu din uter sa visezi, sa fi in coma cumva si sa nu stii, dar tu sa traiesti cumva intr-o lume unde nu stii ca este rezultatul mintii tale, si deci aia e realitatea ta.
De ce ti se pare o nebunie?
Cea mai mare nebunie e sa suferi, nu conteaza ca, cu adevarul sau nu.
De ce ești tu atat de sigur că în comă indusă e plin de fericire?
Ai fost? Povestește.
Visa lucid in uter... what the fuuck man?
Visele se fabrica in urma memoriei care detine informatia obitnuta prin simturi, cum sa visezi lucid ca esti fericit in uter ce naiba e asta
Din nou realitatea si fericirea sunt 2 lucuri diferite
Fericirea se obtine din expriente traite in realite nu in vise.
Fara realitate, visele nu se pot forma, intalegi?
Pace da, poti avea in coma dar daca consideri doar atat lucru ca fericire, nu as intalege de ce te-ai limita doar la atat cand viata reala sunt foarte multe lucuri care iti aduc fericirea mai multe decat nefericirea.
Sau poate esti o genul d epersoana care vede doar partile negative