| Reddfox a întrebat:

Bigfoot, Yeti, sirene. Ce parere aveti? Sunt toate acestea reale?

19 răspunsuri:
| tudorlaura a răspuns:

Aceste personaje sunt din legende unele apar si in legende mitologice, se presupune ca aceste creaturi mitologice au existat candva parerea mea este ca este greu sa iti inchipui si sa construiesc un asa personaj fictiv neavand pe ce sa te bazezi cred ca undeva la inceputuri aceste creaturi au existat nu cred ca in prezent mai exista vreunul dar aceasta este inca una din enigmele lunii, aceasta este parerea mea, pe internet gasesti destul de multe articole privind acest subiect
http://www.descopera.ro/......-sirenelor
pe acest site gaesti despre fiecare :)

| RAY a răspuns:

Dar serpi vorbitori,oamenii care face din apa vin sau care merg pe apa sau unu care sta in burta unei balene exista? ceea ce nu ne convine nu exista sau cum e? totul cere credinta,daca ai credinta crezi in orice,credinta nu are nevoie de dovezii reale, apropo cine poate dovedi ca nu exista sirene, yeti, bigfoot? multi ar rade si ar spune pai cine afirma trebuie sa dovedeasca, pai si dumnezeu cum e? ca crestini spun ca ce nu poti dovedi exista, multa ipocrizie e in multi

| Kingsley a răspuns:

Bigfoot - sunt persoane care poarta si marimea 50, deci exista.
Sirene - ar exista daca pestii s-ar putea reproduce cu oameni.
Yeti -...

| Miga a răspuns (pentru RAY):

Intr-adevar,biblia defineste credinta astfel:''Şi credinţa este o siguranţă despre lucruri sperate, o convingere despre lucruri care nu se văd". Totusi nu putem face comparatie intre credinta ca ar exista sirene, sau ceva de genul, si credinta in Dumnezeu.E adevarat ca putem crede in unele lucruri pe care nu le vedem, totusi pentru aceasta trebuie sa avem dovezi solide.De exemplu vintul-nu il vedem, dar il simtim.La fel e si cu Dumnezeu-nu il putem vedea, insa sunt mii de dovezi ale existentei sale.O dovada este chiar modul intelept in care a fost creat omul si universul...un mod in care nu putem spune sub nici o forma ca a aparut din intimplare.Deci nu trebuie sa ne lasam dusi in eroare de mass media, in spatele careia stau unii oameni care fac bani....ci sa incercam sa ne consolidam convingerile pe dovezi concrete din surse demne de incredere.

| Mihaelablabla a răspuns:

Povești de adormit copii

| Sn4k3 a răspuns:

Unele pot fi, altele sunt prea fantastice.

| RAY a răspuns (pentru Miga):

Minti,nu exista nici o dovada ca exista dumnezeu, macar nu minti, ok crede nu ma intereseaza dar nu minti ca exista vreo dovada, asta o recunoaste orice teolog, insati papa de la roma recunoaste asta ca biblia a fost transmisa din gura in gura si scimbata de foarte multe ori

| J0B0MAT a răspuns:

Sirenele sunt reale.

| Miga a răspuns (pentru RAY):

Imi pare foarte rau ca crezi asa...si nu voi incerca sa iti aduc argumente

| RAY a răspuns (pentru Miga):

Eu n-am nevoie de argumente mincinoase si de dovezi, mie imi pare rau ca in secolul 21 credeti in chesti fara nici o dovada

| Elide a răspuns:

Bigfoot-Nu
Yeti-in nici un caz
Sirene-s.ar putea pentru că nimeni nu a ajuns sa exploreze toate adâncurile oceanelor posibil daca ar exista acolo sa fie, am o întrebare pentru tine crezi că există iele?

| AstroLaur a răspuns:

Fii matur. Cere dovezi, nu pareri. Alege o viata in certitudine. Nu trai din povesti.

| Deaad a răspuns:

Da.

Drimmero e bigfoot.

| Reddfox explică (pentru AstroLaur):

Atunci vreau dovezi happy

| Reddfox explică (pentru Elide):

Sincer atata timp cat nu am dovezi clare. nu prea cred. Dar apar din ce in ce mai des astfel de lucruri si as vrea sa stiu ce sa cred.

| T0T a răspuns:

Ultima da, le-am urmărit la H2O.

| AstroLaur a răspuns (pentru Reddfox):

Nu vei primi dovezi. Va trece timpul, vei avea familia ta, vei avea nepoti sau poate nu vei avea ca nu stim sigur ce va fi, iar aceste fapturi vor ramane fantasticele povesti ale omenirii, intretinute de cate o poza neclara sau clara, dar care-l face pe un expert in biologie sa rada, deoarece cei care produc acele clipuri nu studiaza foarte mult pentru a sti ce trasaturi trebuie sa aiba corpul unei sirene de exemplu pentru a fi adaptat vietii marine din adancuri.

| AstroLaur a răspuns (pentru Elide):

Ioana tu ce ai cu ielele? Nu te intreb de dovezi pentru ca e irelevant, dar cel putin in rezonanta cu ele, da esti.

| SG1995 a răspuns:

Poate într-o altă dimensiune.

Întrebări similare