| DarQueen a întrebat:

Am și eu o întrebare(și o pun la modul cel mai serios, nu glumesc deloc). Poate o să sune nebunesc sau prostesc dar, ...credeți în OZN-uri? Sau ați văzut ceva asemănător vreodată?
Vă întreb, deoarece eu am văzut ceva ciudat, recent, și vreau să văd dacă sunt singurul...

20 răspunsuri:
| DeathTheKid a răspuns:

Cred in ele, insa nu am vazut

| thealchemist a răspuns:

Nu am vazut, dar cred. ca exista, ce sunt ele cu adevarat e alta poveste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot contesta anumite aparitii inexplicabile. dar nici nu pot spune cu siguranta ca nu sunt aparate de zbor secrete, ale unei natiuni.

| NevastuicAaA a răspuns:

Am mai vazut un fel de ozn big grin.Si o ruda de-a mea a vazut de 2 ori: o data in cluj si nu mai stiu unde laughing Si cred ca existabig grin.Doarc caini exista chiar daca sunt diferiti fata de noi si pisici exista si cai si gaini laughingDeci si extraterestri pot exista nuh?

| Mentaaaaa a răspuns:

Nu... este imposibil sunt doar invenitii umane si in plus daca existau erau deja decoperite mai ales de cei care au zburat in spatiu

| melyyy a răspuns:

Sincer nu am vazut, da credhappy la fel cum cred in sirene si balauribig grin nu glumescstraight face am citit mai multe carti, chiar si biserica crede in asa cevawinking pentru ca stii : se spune ca extraterestrii sunt mult mai avansati la capitolul tehnologie, si cum se explica evolutia atat de brusca a omenirii in atat de scurt timp?

| Deer a răspuns:

Să zicem că [virgulă] cred big grin
Totuși, nu am văzut nimic ieșit din comun...
Tu ce anume ai văzut? happy

| CobraLeon a răspuns:

Adica daca crez in OBIECRE ZBURATOARE NEIDENTIFICATE? Cand spui OZN nu trebuie sa te gandesti neaparat la extraterestri (asa cum vad ca au facut o mare parte din cei ce au raspuns). Cum as putea sa nu cred in ozn-uri? Un OZN poate reprezenta orice obiect (fie el uman sau extraterestru...) Cat despre extraterestri, refuz sa cred ca suntem singuri intr-un univers infinit...

| DarQueen explică:

Păi, ca să vă răspund la întrebare, eu am văzut pe cer(era noros și doar luna se vedea cețos) o stea(inițial așa am crezut)...
Dar am scris în detalii pe blogul meu, deci, dacă sunteți interesați, intrați aici:
http://ochiul-realitatii.blogspot.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cred, nu am vazut insa

| ERMO a răspuns:

Cred ca exista Ozn-uri si fiinte mult mai inteligente degat noi. Exista fel de fel de marturii cum ca oameni au fost rapiti de OZN-uri sau ca am vazut un ozn ca fura nu stiu ce. Acestea sunt fake-uri facute de mass-media, dar totusi au un procent mic de credibilitate.Nu am vazut niciodata OZN-uri dar am simtit odata prezenta unor chestii ciudate in Bucegi. Cred ca NASA detine astfel de secrete si nu doreste sa divulge aceste secrete confidentiale si probabil ca si rusii pot avea asa ceva.

| NevastuicAaA a răspuns:

Am vazut o chestie mai sus: "existau erau deja decoperite mai ales de cei care au zburat in spatiu".
Pai... dati seama daca N. A. S. A ar confirma ca exista OZN-uri iti imaginezi ce ar fi in lume? Ai mai aflat ca N. A. S. A modifica pozele din spatiu cu programe ca si photoshop, adica ascund ce e mai ciudat! N. A. S. A stie multe dar nu dezvaluie adevarul tongue

| liviu93 a răspuns:

Chiar crezi ca Terra e singurul loc din Univers unde exista viata? Intreaba-te, cine a construit piramidele din Egipt...de ce este cel mai bun observator cosmic si de ce sunt desenati "astronauti" pe peretii piramidelor? Nu poate fii considerata asta o dovada ca OZN-urile sunt prezente de mii de ani iar noi nu ne dam seama?

| AvalohAlyn a răspuns:

Cred in extraterestri, in existenta vietii pe alte planete insa nu am vazut niciun OZN.Sunt multe documentare si documente pe internet si la tv despre acele sunt foarte interesante.De vazut singurul, nu esti singurul esti printre milioanele de oameni din lume care au vazut asa ceva.In fiecare saptamana se mai afla vreo aparitie falsa sau adevarata de obiecte zburatoare neidentificate. daca iti place. studiaza despre asta.numai bine

| Hombre a răspuns:

Intuesc ca exista dar nu am vazut. Dar ce ai vazut, mai facut curios?

| 7r011 a răspuns:

Acum cateva zile s-a vazut Jupiter foarte bine pe cer, dar ozn-uri este foarte probabil sa existe. Pe deductie logica clar exista!

| NoKidding a răspuns:

@Pieceofme Omule cu crezi ca [virgula] cand NASA gaseste ozn-uri...se duce imediat la CNN sa arate lumii ca extraterestrii exista? pffff

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand vezi un OZN, ce iti vine in minte prima data? Normal, influentat de Hollywood, te gandesti la extraterestrii. Insa daca o iei logic, probabilitatea ca acel obiect zburator pe care l-ai vazut tu sa fie fie un meteorit, fie un avion, fie o pasare, fie un balon, fie un satelit care reflecta razele soarelui exact catre locul in care esti, fie o planeta mai luminoasa, fie imaginatia ta, etc. Rational, extraterestrii ar trebui sa cada pe ultimul loc. Dar in lume multi asociaza incorect termenul de OZN cu extraterestri.

| gemeni6226 a răspuns (pentru DeathTheKid):

Eu la fel cred dar ceea ce am vazut pe cer deplasindu-se si aratind ca o stea putea fi.

| gemeni6226 a răspuns (pentru Mentaaaaa):

Sunt desoperite dar tinute secret.